tirsdag 7. september 2010

En smart bok for de med en liten designer i magen


For meg ser dette ut som en smart og praktisk bok. Jeg er ikke så sikker på om jeg er helt der at jeg kan sette i gang design av egne plagg riktig enda, men det er ofte jeg gjerne vil justere litt på det jeg strikker. Og jeg vil ikke skryte på meg at jeg alltid er like sikker på hva det er jeg holder på med.


Inndeling i bolker til genesere og jakker, ermer, hals, detaler og egen del for kreativt desing. Det burde være mulig selv for meg å kreere ett eller annet ut av dette. Kanskje jeg kan bruke denne til hjelp for å gjennskape den fine genseren til Monica Figureola?


Som om at jeg trenger flere UFOer flygende rundt i leiligheta? Neppe! :-D

Til Siv (og andre som lurer), jeg har ikke kommet noe lengre med min restegarnjakke....! Men takk for påminnelsen, så jeg ikke glemmer den helt ;-) Heldigvis har jeg fortsatt over 3 mnd på meg før den skal være ferdig. Det er bare fordi jeg lovet meg selv at den skulle være ferdig i løpet av året....

Ønsker alle en riktig fin kveld!

7 kommentarer:

 1. Spennende bok dette, har sett på den selv.
  Du har laget så flott magebånd under her til klutene dine, lager du dem selv?
  Ha en super kveld videre og klem fra meg;)

  SvarSlett
 2. Takk for tipset. Denne hadde jeg ikke hørt om. Skal ta en nærmere titt på den.
  Ha en fin kveld :-)

  SvarSlett
 3. Jeg har lurt litt på den boka og den skal definitivt sjekkes ut og kanskje havne på ønskelista til jul hvis jeg greier å vente så lenge! :)

  SvarSlett
 4. Har også lurt på om denne er bra (gi oss gjerne en evaluering når du har brukt boka). Jeg har fått mer og mer sansen for å strikke fra halsen og ned, men det er sjelden et tema i norske strikkebøker - er det inkludert her?

  SvarSlett
 5. Hi hi - ikke meningen å mase altså ;-) Boka så rett og slett helt genial ut - tror jeg må sjekke ut den litt....skal ikke se bort fra at den havner i hylla her :-)

  Ha en flott onsdag og klem fra Siv

  SvarSlett
 6. Beundre dit gå på mod på nye områder :-))

  God onsdag aften

  SvarSlett
 7. Tovepia: Etikettene har jeg laget selv. Kjekt at du liker dem :-)

  Siena: Skal gi min evaluering når jeg har fått testet boken. Har i første omgang ikke funnet noe om strikking fra halsen og ned. Høres spennende ut - har aldri prøvd selv.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...