onsdag 29. august 2012

Pakke - og så var det denne Epla-butikkenHelgen ble tilbragt i 40-årslag i Ørebro! Stas! I gaven til jubilanten la jeg også med et par kopptuer, snedig pakket inn i en cellofanpose. Håper de faller i smak.

Apropos kluter, så har jeg fortsatt en del i Epla-butikken min.

I det siste synes jeg ikke det er like stas med butikken. Det bunner ut i økonomien. Posten gjør det ikke enkelt å sende pakker og beregne pris etter at de la om sine regler. Irriterende!

I tillegg føler jeg at jeg ikke helt har satt meg inn i de nye reglene som er satt for salg i butikken. Det koster penger å publisere (og re-lansere) produktet, i tillegg til at det koster penger når man selger produktet, og det koster penger å benytte seg av PayPal. Jeg har full forståelse for at det skal tjenes penger av utviklere og innehavere. Men i den lille skalaen jeg selger, føles det litt som om at mye av det lille som kommer inn går rett ut igjen til et system jeg egentlig ikke trenger? Kanskje Epla har blitt for proft for meg?

Vel, enn så lenge lar jeg det som er i butikken være, men det blir ikke lagt ut så mye nytt med det første. Det betyr ikke at produksjonen har gått ned, men det går i annet enn kluter!

13 kommentarer:

 1. Herlig og pent innpakket pakke.
  Klem Tone

  SvarSlett
 2. Veldig mye fint i butikken din, da! Og skikkelig proff innpakking av klutene, det må jeg si:) Synd det har blitt så komplisert. Jeg har sett at endel bloggere også har en salgsblogg (isteden for epla?) - kanskje det er mindre styrete og kostnadsdrivende?

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Det kan tenkes at jeg bør se på en annen løsning, f.eks salgsblogg!

   Slett
 3. Skjønner godt hva du mener med Eplabutikken. Jeg har det på samme måte. Lurer på om jeg skal lage en Facebookside i stedet, men det er mye jobb med det også. Men det er et alternativ i hvert fall :)

  SvarSlett
 4. Eg er heilt einig i det du skriv om epla-butikken. Har følt det på samme måte ei stund no, og er lite inspirert både til å legge ut varer og til å handle.

  SvarSlett
 5. Kanikkje fortså anna enn at både kluter og innpakninga fell i smak :) Nydelig, Siri! Det med Epla-butikken kjenner eg også på, så eg har laga nettbutikk på bloggen min og syns egentlig det fungerer like greitt. Med facebookside i tillegg får man jo lett markedsført det om man ønsker.

  SvarSlett
 6. Nydelig innpakning!! :)
  Helt enig i det du sier ang epla-butikken. I tillegg er det mange som priser seg så innmari lavt, så for å få solgt noe i det hele tatt, sitter en igjen med et slikk og ingenting i overskudd etter at utstyr og epla er betalt.
  Fordelen med epla er kanskje at nye folk kommer over butikken din, fremfor egen salgsblogg?
  Håper du får en fin dag!
  Hilsen Frieblonder

  SvarSlett
 7. Hjertens enig i det du skriver både om Epla og Posten. Jeg har mistet litt interessen i å selge til andre i grunn, er jo så mye fint å lage til seg selv og ungene. Er i grunn ganske travelt opptatt med det i det siste :-)
  Ha en fin fin kveld!

  SvarSlett
 8. The creative decorative, looks good, and I love it. Thank you.

  SvarSlett
 9. Den innpakningen der ga meg en ny, nydelig ide :D

  SvarSlett
 10. Du lager fine ting og innpakningen er super:) Jeg er helt enig med deg om epla, la selv ned butikken pga kostnader. Det er en lang tråd om dette på Eplaforumet.

  SvarSlett
 11. Ja, jeg driver også nettbutikk selvom det ikke er Epla. Posten er blitt så GRÅDIG at det ikke er gøy lenger.De har fått en regel om at hvis en pakke er over 2 cm tykk, er den MYYYYE dyrere å sende. Hvor mye er det egentlig man sender som er under 2 cm tykt liksom...?? Nei, det er ikke gøy og jeg forstår ditt hjertesukk godt og sukker like høyt selv også!

  SvarSlett
 12. Høres ut som det meste av fortjenesten forsvinner med Epla-butikk - kanskje det er like greit for deg å selge via blogg og FB? Du har jo mange lesere så det burde kunne gå bra.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...