tirsdag 16. oktober 2012

O jul med din glede og happy halloween

 
Julebladene har begynt å poppe opp som fristende godteri i bladhyllene, julegodterier og julepynt slåss om plass med halloween-dekoren i butikkene.
 
Hva synes du - er det helt krisetidlige, eller er det egentlig innerst inne litt trivelig å gå og myse i hyllene på nytt, fint glittrende og koselig pynt?
 
Hvor tidlig kan man kjøpe julebladet uten at det er skammelig tidlig?
 
PS. Jeg kjøpte ikke, selv om bladet et øyeblikk lå i handlekurven, før det fant veien tilbake.

12 kommentarer:

 1. Dette er todelt. Hvis jeg skal lage noe må jeg jo begynne nå og da er det fint med juleblader. Men *grøss* for de fæle nissene til Plantasjen som allerede har kommet frem fra støvet. Det er alt for tidlig for nisser!

  SvarSlett
 2. Det er krisetidelig men nok ikke med oss som strikker - tar jo tid å strikke 5 par strømper :)

  SvarSlett
 3. For tidlig med ting og tang i butikkene, men inspirasjon i form av blader må man jo nesten begynne med nå...selv har jeg begynt med julemusikk...for noen uker siden...hehe

  SvarSlett
 4. Synes egentlig det er tidlig... men som flere over sier - skal man lage noe selv er det på tide å starte?! Ja, jeg innrømmer det, jeg har kjøpt et blad allerede... men jeg angrer litt, for det var ikke de aller beste ideene der...

  SvarSlett
 5. Jeg tilstår, har kjøpt de julebladene jeg har kommet over, og til og med kjøpt 2 av dem 2 ganger!! Er det mulig liksom...hehehe...
  Men mamma skulle kjøpe igjen de to da, så da går det enda ann...
  Kjempehyggelig med tidlig inspirasjon, men alt det andre må gjerne vente!!
  Altfor tidlig å se nisser, julebrus, julemarsipan og lignende i butikker, så jeg overser det totalt!!
  Men stikkede/heklede julegaver holder jeg jo på med det meste av året likevel, det gjelder å starte tidlig!! :-)
  Ha en fin kveld!!
  Mona

  SvarSlett
 6. Jeg har kjøpt et juleblad, kanskje litt tidlig men jula er somregel kjekkest i forkant ;) I dag kjøpte jeg klementiner.....så det nermer seg ;)

  SvarSlett
 7. Er ikke klar for julepynt og fullt opplegg riktig ennå, men skal man få inspirasjon til å lage noe må man kjøpe bladene nå :) Erfaringsmessig kjøper jeg blader og lager ingenting av det inni så tror jeg skal stå over i år ;)

  SvarSlett
 8. Ehm...jeg har kjøpt to jeg :) Men har utrolig nok ikke bladd i dem enda! De bare ligger der og venter.. Tenkte at det må hvertfall få bli november først ;)

  Altså, det er aldri for tidlig å KJØPE de, hihi :)

  Fin dag til deg

  SvarSlett
 9. He he, morsomt å se at det ikke bare er meg som er litt todelt i dette. Men jeg er veldig enig i at det er for tidlig med nisser og for tidlig med julegodter!

  SvarSlett
 10. Åh for tidlig ja.....selv om jeg kaster lange blikk etter dem i butikkhylla. Har ikke kjøpt noen enda, må vente til november tenker jeg.

  JulePYNT er i hvertfall for tidlig, det blir jeg faktisk litt provosert over....og jeg er en av de som er glad i jula (men bare når det er jul).

  Må faktisk innrømme at jeg også hadde rasket med meg en julesak i kurven, ikke et blad men julemarsipan. Blodsukkeret var på lavmål, slitne unger og handletur på Rema....og der strålte julemarsipanen mot meg. MEN jeg la den tilbake igjen, lettere irritert på meg selv og butikken. Får da være måte på! Vanskelig nok å være småbarnsmor uten sånne fristelser, hehe.

  SvarSlett
 11. Det er tidlig med jul. Men man må jo begynne nå om man skal komme i mål med alle prosjektene tidsnok! :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...