onsdag 19. desember 2012

En gjenganger


En kjær oppskrift kan ikke gjentas for ofte? Det er Pickles Vridd hals i Abuelita Tjukk Merino jeg har strikket. Igjen. De er fine, altså, og den mørkegrå fargen er lekker. Jeg har mistet tellingen, men har laget godt over 20 stykker av disse nå. 

Har du en oppskrift som ofte gjentas?10 kommentarer:

 1. Skjønner godt at oppskrifter du er fornøyd med, gjentas!
  Jeg har det slik med ei tova lue, ja, og så med nissene mine...
  Ha ei fin jul!

  SvarSlett
 2. Kjempefin hals i en nydelig farge! Nja, blir ikke så mye av det samme. Unntatt en liten masseproduksjon av barnevotter, kanskje...

  SvarSlett
 3. En nydelig hals du har strikket! Er på jakt etter en hals-oppskrift til et nøste jeg har liggende, kanskje jeg skal prøve meg på denne?? Nydelig var den iallfall :)
  God jul!
  --klem---

  SvarSlett
 4. Kjempefin hals du har strikket! :-)

  SvarSlett
 5. Flott som alltid - selv har jeg strikket en del versjoner av hjertelue fra Pickles men ennå ikke prøvd meg på denne - men det må jeg jo snart.

  SvarSlett
 6. Knall fin. Har strikket noen jeg også, men ikke på langt nær så mange som deg.
  God jul
  Klem Tone

  SvarSlett
 7. Så fin, jeg har ikke strikket den ennå, men den er på lista mi... Jeg tror nok at vester til mine to små blir gjengangere hos meg, slike som Milo vesten... ha en fin førjul!

  SvarSlett
 8. Alltid kjekt med gjengangere....
  Ha ei flott jul..

  SvarSlett
 9. Ja, den vridde halsen er både fin og praktisk, så jeg forstår at den er en gjenganger hos deg! Litt usikker på om jeg har en slik gjenganger, det går mer i bølger hos meg ;)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...