søndag 27. januar 2013

Trivelig vertinnegave å gi bort

Vertinnegave til lørdagstreff

Lørdagskvelden var en slik perfekt kveld. Med besøk til et vennepar, som jeg har gledet meg til lenge! Det var deilig mat, god drikke, og mye skravling, akkurat slik det skal være. Godt å få oppdatert seg litt!

Det er kjekt å ha med en vertinnegave, og det blir aldri feil med hjemmestrikka kjøkkenkluter. Fargene ble nøye valgt ut, og klutene pakket inn i en av disse fine cellofanposene fra Søstrene Grene.

Har du lyst til å lage dine egne kluter, finner du muligens litt inspirasjon her. Man trenger ikke være så veldig nøye på oppskriften, og jeg synes det viktigste er at kluten blir luftig nok til å tørke fort etter bruk. Det hindrer den i å bli sur. Ellers er det morsomt å eksperimentere med ulike teknikker, forskjellig bomullsgarn og farger. Og ja, hjemmestrikka kluter er verdens beste :)

11 kommentarer:

 1. Ja, skjønner godt at din venninne ble glad, for det finnes ikke noe så godt å bruke som hjemmestrikkede kjøkkenkluter. Min datter på 22 får ikke nok av dem f.eks og det synes jeg er litt artig!

  SvarSlett
 2. Det hender seg rett som det er at det blir slike kluter som blir vertinnegave (har et lite lager liggende) - veldig smart med cellofanposer, det må jeg se om jeg får tak i ;-)

  Ha det godt - klem Siv

  SvarSlett
 3. Herlige vertinne gaver dette. Så fint pakket inn:-)
  Klem Tone

  SvarSlett
 4. Supre gåver....veldig gode desse strikka klutane. Produserer slike sjølv også.

  SvarSlett
 5. Fine kjøkkenkluter, tenker vertinna satte pris på dem! Nydelige farger du har brukt.

  SvarSlett
 6. så koselig gave - fine farger!!
  :O)

  SvarSlett
 7. Helt enig med du ;o) Og til jul laga vi masse små såpestykker som vi hadde i gaveposen ;o) ha ei fin uke!!

  SvarSlett
 8. Nydelige var de, vertinnen vil gjerne gjenta sin takk! Og perfekt fargevalg, strikk og tøys gjør sin research! Og morsomt hvordan gaven ledet til en inngående studie av ulike mønstre på klutene kjøkkenskapet rommer - damene var faglig interesserte, mannfolka undrende.

  SvarSlett
 9. Lur vertinnegave! Blir kjedelig i lengden med den sedvanlige twistposen :)

  SvarSlett
 10. Takk for enda et fint innlegg :) akkurat ferdig med to par babytøfler etter din oppskrift og lurte på ca maskeantall du legger opp I f.eks Drops Paris?

  SvarSlett
 11. Takk for enda et fint innlegg :) akkurat ferdig med to par babytøfler etter din oppskrift og lurte på ca maskeantall du legger opp I f.eks Drops Paris?

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...