lørdag 23. februar 2013

Og så skal det...maskes sammen? På patentstrikk?

Hva nå?

Så var jeg stuck. Her har jeg kommet så langt på "Unedelighetsskjerfet" at det skal maskes sammen. Jeg har aldri lært meg å maske sammen, og enda mindre å gjøre det på patentstrikk. Kommer på at jeg heller ikke vet hvordan jeg skal felle pent av på patentstrikk....

Hjelp?

7 kommentarer:

 1. Trur det ligger en video på pickles om å maske sammen fint, så får du litt tips der kanskje :-) eg strikka to rader enkel glattstrikk på slutten og maska dei sammen i overgangen mellom patent og rett en gang minnes eg....men husker ikkje om det vart så revolusjonerande bedre ;-)

  SvarSlett
 2. Det er kjempefine instruksjonsvideoer om sammenveving på Pickles, ja, (jeg lærte det der!) men ikke for patentstrikk... Kanskje du kan sende dem en mail og spørre? De pleier å være flinke til å svare:-)
  Jeg følger uansett med på denne tråden, for dette har jeg lyst til å finne ut!

  SvarSlett
 3. Det vil uansett forskyve seg med 1/2 maske, så jeg tror nok du likså godt kan felle løst av og sy fint sammen.
  Hvis du vil prøve deg på sammenmasking må du ta med kastet når du syr i den vrange masken. Du må også passe på å stikke nålen nedi motsatt av det du gjør når du syr i de rette maskene. Ellers vil sømmen bli som bare rettmasker.

  SvarSlett
 4. Lykke til! Har ikke peiling på det heller, men det går jo som regel bra... :-)

  SvarSlett
 5. Jeg felte løst av og sydde sammen, det ble fint det også :) Ellers når jeg masker sammen søker jeg opp en video på Youtube og følger med fra steg til steg og "spoler" fram og tilbake, glemmer lett ;)

  SvarSlett
 6. Tja, har aldri prøvd dette... men vil tru at å felle av og sy vil gi beste resultatet.. du vil aldri få det til uten at det synes.

  SvarSlett
 7. Lykke til - dette kan jeg ingenting om! :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...