torsdag 8. august 2013

Sommerskjerf, akkurat slapt nokKjapt gjort på et par dager! Etter oppskrift fra Pickles sitt smetteskjerf. Strikket i en tråd Tynn organisk bomull (temmelig sikker på at det er fargen Karamell) og en tråd Mandarin petit, under mottoet "man tager hva man haver".
 
Jeg synes dette skjerfet blir finest i "riktig struktur", altså passe slapt, eller i store nok masker. Jeg har som oftest måtte gå opp en del i pinnestørrelse for å få samme strikkefasthet som Pickles-jentene, og her var det i utgangspunktet anbefalt størrelse 7.5. Jeg gikk opp til 10. Og fikk det akkurat som jeg ønsket.
 
Er du på jakt etter et raskt og fint sensommerporsjekt, kan jeg anbefale dette. Ser i tillegg at det er salg på det fine bomullsgarnet hos Pickles nå. Friste, friste...6 kommentarer:

 1. høres kjent ut med og måtte så mye opp i pinne størrelser, bra det ikke bare er jeg som er spessiel :D

  SvarSlett
 2. Tror de fleste må opp i pinnestørrelse for å holde strikkefastheten til Pickles. Jeg bytter til tykkere garn og 1/2 pinnestørrelse, da blir det ok, uten at det blir veldig slaskete(blir det for løst klarer jeg nemlig ikke å strikke jevnt..) =)

  SvarSlett
 3. Huff, disse fristelsene! ;) Men garnet er toppers og skjerfet ser herlig ut.
  God helg!

  SvarSlett
 4. Jepp, jeg må også en del opp i pinnestørrelse for å treffe på Picklesoppskriftene!

  SvarSlett
 5. Så fint, ser deilig og slapt ut ja! ;-)
  Jeg ble fristet jeg..

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...