søndag 15. september 2013

Tipp topp pute

Stor og god pute

Ferdig! Dette prosjektet har jeg båret på i 2 år. Planen var å lage en av disse flotte puffene. Jeg fant fram til garn jeg likte. Det er Topp´t Tå fra Gjestal. Det er ren ull, superwash og ser ikke ut til å loe. Med pinne 10 gikk jeg friskt til mot, med trippelt garn. Det gikk med 13 nøster. 

Så kom biten hvor det skulle syes sammen. Nei, nei, nei. Ikke pent, og ikke morsomt å sy. Til slutt ga jeg opp hele greia, og la det langt inne skapet. 

På fredag ble det hentet fram for en siste sjanse. Ble det ikke noe nå, så gikk det i søpla. Sydde sammen ene kort-enden, stappet inne en sofapute og sydde igjen på toppen. 

Voila, ferdig pute!

Resultatet ble såpass fint at den skal få plass i sofaen. Og så deilig å bli ferdig, da gitt! Har du mange slike prosjekter som "aldri" blir ferdig?

Digg tekstur

Tusen takk til alle som vil være med å feire Strikk og tøys 4 årsdag! Du kan fortsatt være med fram til og med 23. september :)

7 kommentarer:

 1. Den var kjempefin! Jeg har fryktelig mange prosjekter liggende nå, og lite tid og energi til å ferdigstille dem. Men det to år gamle egentlig ferdige skjørtet mitt må nesten få bli ferdig denne høsten, godt å se at det ikke bare er meg som bruker litt tid :)

  Jeg vil være med og feire 4-årsdag, skynder meg til forrige innlegg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Lykke til med innspurt på skjørtet :-D SÅ gøy du vil bli med gå Giborten!

   Slett
 2. Så kuul pute!! Artig at du klarer å snu et prosjekt du er misfornøyd med til noe så flott! Det er lett å bare gi opp! Ønsker deg en fin kveld og flott uke! :)

  SvarSlett
 3. Så fin den ble,og ser god ut.
  Jeg prøver å gjøre ting ferdig.For jo lenger jeg lar ting ligge,jo vanskeligere blir det:-)

  SvarSlett
 4. Bra jobba med å få brukt et "mislykka" prosjekt til noe fint! Deilig pute :) Jeg gjorde nettopp ferdig et vottepar som har ligget i nesten 10 år...!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...