tirsdag 8. oktober 2013

Bestillingsvotter


Da har jeg funnet løsningen. Dette er et par Bella-votter som skal passe en pike på 12 år. 

En venninne av meg tipset om å lage vottene til mindre damer ved å bruke litt mindre pinner og tynnere garn. Men så skal det ikke bli for lite heller da. Jeg har strikket to par tidligere, til mor og datter. Det ene paret i trippel tråd Drops Alpaca og pinne størrelse 5. Det andre paret i dobbel tråd Drops Alpaca i pinne størrelse 4. Det minste paret ville bli for små til en 12-åring, og paret i trippel tråd, for stor. 


Jeg har testet andre løsninger som jeg IKKE ble fornøyd med, men har nå landet på pinne 5 i garnet Drops Nepal. Dette tror jeg blir bra, skjønner dere! Bra størrelse, de virker ganske tette og gode uten at det blir for hardt. Jeg håper fargen faller i smak :-D

Så nu er det bare å strikke på!

6 kommentarer:

 1. Disse vottene er så fine! Kos deg med strikkingen:)

  SvarSlett
 2. bellavottene er så fine. De står på strikkelisten min... Håper på å komme dit om ikke så lenge. Blir spennende å høre om vottene passer til 12 åringen! :) ønsker deg en fin dag!

  SvarSlett
 3. De vottene er så utrolig fine! Jeg liker Nepal veldig godt, og det holder seg bra i bruk også. Håper de blir slik du ønsker:)

  SvarSlett
 4. Herlig!Har handlet inn Nepal idag til Bella votter, tenker det er fine julegaver og jeg syns de er så elegante og fine :) God og varm blir de nok også i Drops Nepal :)

  God helg :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...