torsdag 20. mars 2014

Hva skjedde 14. mars?

 
Nå ble jeg nysgjerrig gitt - hva er det som den 14. mars i år har ført til at jeg fikk 3175 besøk på en og samme dag?
 
Ikke publiserte jeg noe innlegg den dagen, det har i det hele tatt vært litt rolig på bloggen, da det skjer mye på andre sider i hverdagen nå i disse årsmøtetider.
 
Hmmm.... moro er det uansett!

8 kommentarer:

 1. Ser du noe om hvilke henvisere du har til bloggen? Evt hvilke innlegg som fikk mest treff? Jeg hadde et kraftig hopp en gang og så at henviser fra Facebook og det mest besøkte innlegget var en oppskrift på et pannebånd jeg hadde lagt ut. :) Litt gøy med slike mysterier, er det ikke? :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg klarer ikke se om det er noen spesielle henvisninger. Det var en henvisning fra strikkeoppskrifter.com med det var ca 10 dager før dette, og det har det også vært tidligere, uten at det har generert besøkt i den dimensjonen. Det er kjempegøy!

   Slett
 2. Så gøy/spennende/rart?!? Kan du se ut fra statistikken din om det er et spesielt innlegg som har fått spesielt mange treff? En gang jeg opplevde noe liknende, var det fordi en strikkeblogg hadde lagt ut et av mine gensermønster som "gratisoppskrift". Slikt blir det trafikk av :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Veldig gøy! Veldig spennende! Og kjemperart :-D Babysokken har fått mange besøk, men det er også spredt godt over lengre tid.

   Slett
 3. Hei!

  Jeg kan nok forklare noe kanskje... for jeg linket til deg og din herlige blogg den dagen.

  Ha fine dager fremover og kos deg over de hyggelige tallene :)

  SvarSlett
 4. Jeg hadde slike tall en gang, og da var bloggen min på vg.no - kanskje det er noe sånn til deg også? :-)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...