mandag 11. august 2014

I nøden lærer kvinne å låne av andre


Kanskje har du også opplevd det i sommer. Reist på ferie med planlagt ferieprosjekter som etter hvert viser seg å ikke være så godt planlagt likevel?

Joda, her fant jeg meg i en situasjon hvor jeg var strikkefast da rundpinnen i størrelse 6 var okkupert i Soljakken som jeg ikke vet hvordan jeg skal få til å maske pent sammen over skuldrene enda.

Fristelsen til å dure videre på annet prosjekt ble for stort, og ingen av de jeg spurte kunne hjelpe meg med å føye sammen pent over skuldrene. Men hun ene hadde en ekstra rundpunne i størrelse 6! 

Ergo, porblemet løst så lagt!

Den nye genseren er nå ferdig, og pinnen går i retur til sin rettmessige eier med stor takk og en klut som takk for lånet!

Nå må jeg bare feste løse tråder i genseren. 

Og videre finne ut hvordan jeg skal gjøre det for å maske pent sammen på opprinnelig prosjekt...

7 kommentarer:

 1. Å være strikkefast er krise! Bra det løste seg. :)

  SvarSlett
 2. Alltid kjekt med snille strikkersker rundt seg :)

  Og kjekt blir det nok for pinneeieren når hun finner ut at hun har fått noe ekstra fra deg ;)

  Ha ei flott uke videre!

  SvarSlett
 3. Var plutselig strikkefast selv i sommer, krise! Heldigvis løste det seg ;)

  SvarSlett
 4. Har hatt sydilla i sommer, så det ble ikke så mye strikking. Ang. sammenmasking: det meste unntatt kitchener stitch går nok fint. 3-needle bi d-off (aner ikke hva det heter på norsk) hvis maskene sitter på pinnene og det er ca like mange av dem, eller du kan felle av først og så legge delene mot hverandre og sy ved å følge maskene som om du strikker. Den siste måten funker ikke for ribb da.

  SvarSlett
 5. *bind-off skulle det stå...hersens mobil.

  SvarSlett
 6. *bind-off skulle det stå...hersens mobil.

  SvarSlett
 7. Er du i finanskrisen, leter du etter penger til å starte din egen virksomhet eller betale regninger ?, Vi er alle typer lån til lav rente på 2%. Søk nå via e-post til: (TRUSTLOAN88@GMAIL.COM) eller WhatsApp Us på +1 443 281 3404

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...