torsdag 30. oktober 2014

Minibloggtreff og selfie

#strikkebloggerselfie
Begge bloggerne møtte i egenprodusert genser/jakke. Selvsagt.

Jeg har møtt Huldr! Husker dere Gi bort-en der jeg loddet ut et stk Islands strikk? Det var Huldr fra Huldra fra byen som vant. Og heller enn å sende boka i posten, så møttes vi over en kopp kaffe. Veldig praktisk når vi bor i nabobydeler i samme by :-)

Utrolig trivelig å møte forfatteren bak den flotte bloggen! Praten og tida gikk fort. Som strikker og blogger har man en del felles. Utfordringer med å fullføre prosjekter, gleden og stoltheten når et plagg fullføres, dårlig eller ikkeno fotolys på vinteren, jakten på den perfekte plass for å ta neste bilde, garnlager uten plan, impulskjøp, nyoppdagede garnskatter, fryden med å lete etter nye prosjekter, felles beundring over andre bloggere og prosjekter, and so on. Stas!

3 kommentarer:

  1. Takk for i går! :-) Det var skikkelig stas å møte deg også! En stor bonus i tillegg til den flotte premien. Og veldig godt oppsummert samtale, hihi :-) Det er så gøy å kunne slippe seg løs med alt det nerdete strikkepratet!

    SvarSlett
  2. Så kjekt! Jeg har og hatt sånne minibloggtreff, og det er suksess hver gang, det er jo så mye hyggelige folk å treffe!

    SvarSlett
  3. Ja, dette var helt topp og frister til gjentakelse!

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...