fredag 26. februar 2021

Tirillgenser - omsider!

Oj, denne tok sin tid, gitt! Jeg husker jeg starte på genseren på venninnetur på Finse med den nydelige forfatteren av bloggen Litlo&Kalen leeeenge før vi hadde hørt noe om Covid-19, og den kommende pandemien. Men det måtte visst en pandemi til før jeg kom i mål med genseren. 

Strikket i nydelig Alpakka fra Sandnesgarn på pinne 3,5. Det korrekte navnet på genseren er Tiril Snøkrystall Pullover, sjekk lenke videre til oppskriften fra min Ravelry-side.

Så - genseren hadde altså oppstart november 2019  og ble fullført før jul 2020. Skjønner egentlig ikke hvorfor det skulle ta så lang tid, for mønsteret var ganske morsomt å strikke og ble meget penere enn jeg hadde sett for meg. Jeg vil ikke si jeg er kjent for å strikke pene mønster i flere farger, mer her var dog kun to farger og mønsteret var enkelt å følge.


Så Tiril, i tillegg til å ha en vakker strikkekolleksjon må vi jo også passe på å gratulere med fantastisk innsats og resultat fra VM! Du er rå!

7 kommentarer:

 1. Nydelig genser! Noen ganger blir det slik at enkelte prosjekter tar mye lenger tid enn en skulle tro. Men du kom i mål med godt resultat! Gratulerer!

  Ønsker deg fine mars-dager!

  Klem Ingunn

  SvarSlett
 2. Så flott gensar i fine fargar :)

  SvarSlett
 3. Tusen takk Ingunn! God mars til deg og! Nå gjelder det å planlegge påskestrikk. Noen ideer? :)

  SvarSlett
 4. Tusen takk Bodil! Jeg ble også veldig fornøyd med fargene. Alltid moro når det klaffer som man håper :)

  SvarSlett
 5. There is perceptibly a lot to realize about this. I believe you made various nice points in features also.
  토토
  토토사이트

  SvarSlett
 6. Woah! I’m really digging the template/theme of this website. It’s simple, yet effective. A lot of times it’s difficult to get that “perfect balance” between usability and visual appeal. 경마사이트

  SvarSlett
 7. But a smiling visitant here to share the love. btw great style and design.
  토 토
  사설토토

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...