onsdag 8. desember 2021

Holiday Slipover

Ok, så ble jeg trendy jeg og... Eller - jeg kommer i hver fall diltende etter på et tidspunkt ;-)
Men altså, det må jeg si. Dette plagget her er så deilig! Holiday Slipover FTW

Strikkevest er et utrolig anvendelig plagg. Varmer godt. Gjør gamle plagg "nye".


Dette er det første jeg strikker av PetitKnit og jeg blir stadig mer imponert over alt det fine hun lager. Sjekk ut nettsida!

Jeg strikket min vest i garnet Air og Brushed Alpaca Silk fra Drops. Dessverre har jeg glemt å notere på Ravelry HVOR MYE garn jeg brukte, og også hvilken størrelse jeg lagde. Der har du meg.

En alternering på oppskriften ble gjort. Det skulle felles med Italiensk avfelling. Jeg googlet, så youtube-filmer, leste beskrivelser i flere dager, men klarte ikke få teken på det. Så jeg endte med å felle av som vanlig. Det ble helt greit. 

Vesten strikkes på store pinner, nr 9 og 10, så det går fort. Men jeg syntes det var overraskende knotete å plukke opp masker ved ermene for å strikke vrangbord. Et tips kan kanskje være å plukke opp maskene med en mye mindre pinne. Med størrelse 9 eller 10 fikk ikke jeg til. 

7 kommentarer:

 1. Utrolig kjekt med vest, men jeg går for en tynnere variant. Strikka en vest i Air på pinner nr 5 for ei tid siden. Jeg synes garnet hang på pinnene, og resultatet ble slett ikke slik jeg ønsket. Men god å bruke og ikke noe gå-bort-plagg.


  SvarSlett
  Svar
  1. Vest er glimrende! Vil tro det blir for "fluffy" om du bare bruker Air og ikke har en fastere tråd sammen med det, for å gi plagget litt mer støtte. Men myk og god til jeg absolutt tro at den er - som en sky :-D

   Slett
 2. I book marked it to my bookmark webpage list and will be checking back in the near future. Please visit my web site too and let me know what you think. 메이저사이트

  SvarSlett
 3. You have a good point here! I totally agree with what you have said!! Thanks for sharing your views. hope more people will read this article!! 메이저사이트

  SvarSlett
 4. I must tell you this is an excellent post. 온라인경마

  SvarSlett
 5. This is wonderful website to find blogs on various topics. 카지노

  SvarSlett
 6. Really liked your work and has been following it for a long time now. 사설토토

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...