fredag 2. januar 2015

Den fineste lua jeg har akkurat nå

Aller først - godt nytt år! Jeg er i gang med blogging på 6. året faktisk. Jeg har gitt bort noe hjemmestrikk til jul, og glemt å ta så mange bilder, men vil gjerne vise fram en lue jeg er veldig fornøyd med, som jeg har laget til meg selv :-)
 
 
Denne lua er strikket i dobbel tråd, av Dreamline Soul og Dreamline Air, begge fra Du Store Alpakka. Oppskriften, og garnet var en gave under et arrangement i regi av Hobbyklubben for over ett år siden.
 
Jeg strikker gjerne denne lua igjen og gjerne av samme garnet for det holder seg fint selv etter en del bruk og etter å ha blitt dratt opp og ned av veska like mange ganger som den er brukt. Og det finnes ikke kløete i det hele tatt. Men neste gang skal jeg lage den enda litt lengre før jeg feller av. Tror den vil gjøre seg med litt mer "heng". Denne er strikket ca 24 cm før felling. Lua er strikket i glattstrikk, 100 masker lagt opp på pinne 4, eller det som gir strikkefasthet på 23 masker på 10 cm.


7 kommentarer:

 1. Så gøy! Jeg er akkurat ferdig med samme lue selv :) De er kjempefine.

  SvarSlett
  Svar
  1. Godt valg! Ja, superfine luer. Har lyst på en i offwhite og ;-) Godt nytt år!

   Slett
 2. Herlig rullelue! Jeg har ikke prøvd det garnet, men nå er det notert.

  Godt nytt år fra Ingunn

  SvarSlett
 3. Ser deilig ut
  Ha en flott helg
  Klem fra Siv

  SvarSlett
 4. Så fin lue. Det er så deilig når man blir fornøyd og bruker det man strikker. Det er jo ikke alltid det skjer...

  SvarSlett
 5. Gode luer synes jeg er vanskelig å finne så takker veldig for dette luetipset. Luen din så veldig god ut synes jeg. Ønsker deg et riktig godt nytt år og håper det nye året også blir fylt med mye strikkeglede.

  SvarSlett
 6. Fin lue, og alltid kjekt å høre om hvordan plagg oppfører seg i bruk. Sånne tips er nyttige å ta med seg. :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...