tirsdag 16. november 2010

Tusen takk, Moan!

Nydelig garn i posten!

Moan på Meg & Mitt arrangerte en give away, som jeg med glede deltok på, og med enda større glede vant!

I dag kom pakken med et par nydelige nøster Abuelita Tjukk Merino fra Pickles sammen med et koselig julekort i posten til meg. 

I kortet skriver Moan at hun håper jeg finner et godt prosjekt til garnet. Moan; det tror jeg at jeg allerede har :-D Jeg har til og med sjekket at jeg har pinnene jeg trenger til prosjektet, og dette skal jeg komme tilbake til så snart jeg kan!

Igjen, tusen takk for det nydelige garnet Moan!

Ellers synes jeg det er en smule vrient å blogge om dagen, da julegaveproduksjonen begynner ta seg opp. Og julegaver skal jo gjerne være hemmelige, når jeg i tillegg ikke er helt sikker på hvem som leser bloggen min, og hvem som ikke gjøre det så blir det litt roligere fra min kant :-)

Ønsker dere en riktig god aften!

7 kommentarer:

 1. Gratulerer med premie (igjen) :-D Blir spennende å se hva du skal lage :-) Er ikke like lett å blogge alt man lager om dagen nei ;-)

  Ha det godt og klem fra Siv

  SvarSlett
 2. Oi, så heldig du var, og for eit lekkert garn :) Blir nok mykje fint av det :)

  SvarSlett
 3. For en fin premie du har vunnit, hva heldig du er!
  Den luen din i forrige innlegg er kjempefin, den blir satt på min liste ilag med allt det andre jeg har lyst og lag. Ønsker det var flere timer i døgnet. Kanskje jeg må avslutt mine bloggbesøk for denne dagen så jeg får gjort noe annet.
  Ha en fortsatt fin kveld!
  Pernilla

  SvarSlett
 4. Så fine farger og lekket garn gitt....forstår godt at det er vanskelig med blog oppdatering nå i julestria - jeg har også en sånt problem (men heldigivs finner jeg mye jeg håper folk kjøper/lager til meg og fyller bloggen med det)

  Ha en god kveld og lykke til med strikkeprosjekt!

  SvarSlett
 5. Gratulerer med fin gave! Regner med det blir noe riktig fint av det!

  Ha en fortsatt fin uke! :)

  SvarSlett
 6. Gratulerer med garn! Abuelitagarnet er superdeilig, jeg har brukt det i luer. Kjenner til at det ikke blir så lett å blogge når det nærmer seg jul. Det blir mye å vise fram etterpå da! :)

  SvarSlett
 7. Gleder meg til å se hav det blir av garnet :-)
  Ha en flott uke!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...