onsdag 1. desember 2010

Julekulene må vi ikke glemme!


Et hjerte av sølv

Snøkrystall

I et tidligere innlegg prøver jeg å overbevise meg selv om at jeg ikke er noen stor tilhenger av alt for mye julepynt i stua. I iveren over å påberope meg en mer eller mindre minimalistisk stil, har jeg helt glemt julekulene!

Jeg begynte å få små hint i heimen om at det kanskje var en smule tidlig med julepynt da de første julekulene begynte å komme på plass i stua allerede tidlig i oktober. Det er jeg forsåvidt helt enig i, så de ble pakket bort med løfte om at de ikke skulle hentes fram igjen før i desember. Så nå er de her! Både reinsdyret, gyngehesten og min egenkomponerte Space Invaders-kule.

I tillegg har jeg funnet fram til noe heklegarn i sølv og laget en kule med sølvhjerte og en med snøkrystall i sølv. Synes selv de ble ganske fine.

Begge mønstrene er igjen hentet fra boka Julekuler av Arne&Carlos.

Jeg regner med at dette er årets siste julekuler fra meg. Nå er det ferdigstilling av julegaver som teller!

Ønsker dere en riktig god dag! Her har vi ca. 14 kalde minusgrader og kaldere skal det bli! Sola skinner fra knallblå himmel, og vinteren er egentlig ganske flott :-D

9 kommentarer:

 1. Har strikket et par sånne jeg også, men skal prøve med glitter, ser jeg. Disse var nydelige! - og: gratulerer med ny symaskin :-)

  SvarSlett
 2. Synes julekulene til Arne & Carlos er kjempeflotte. Er nesten et litt nostalgisk preg over dem, selv om det å strikke julekuler er elativt nytt. Ettersom jeg ikke feirer jul i eget hjem anda (MÅ til Mamma og Pappa i jula!), så har jeg ikke lagd noen enda.

  Det ble virkelig fint med glittergarn i kulene, kjempefine!

  SvarSlett
 3. Så flotte kuler du har laga. Virkelig nydelige!
  Har ikkje hatt tid til å prøve meg på ei eineste ei, og det blir vel heller ikkje anledning denne desemberen.

  Ferdigstillelse av julegåver og litt strikking og sying til mine sjarmtroll står på planen på håndarbeidsfronten :)

  SvarSlett
 4. Kjempe fine kuler, de ble fine i litt annerledes garn enn de tradisjonelle i boka. Selv har jeg kun fått strikket to kuler. Jeg håper at jeg får litt bedre tid før jul slik at jeg kan strikke noen til. Jeg ønsket å strikke en del å gi bort til jul, men jeg ser nå at det ikke er mulig å gjennomføre desverre.

  SvarSlett
 5. Jeg har glemt julekulene! Har kjøpt boka, men glemt den i bokhylla. Dine kuler var lekre, så kanskje jeg skal finne fram min og strikke noen jeg også? :)

  SvarSlett
 6. Så flotte kuler! Disse kulene er jo virkelig blitt årets hit! Tror snart jeg må prøve meg jeg og..:)

  SvarSlett
 7. Så søte kuler!
  Det gjorde seg med den sølvtråden:)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...