torsdag 17. februar 2011

Kongeblå hals i perlestrikk

Hals i Tinde-garn

Et av nøstene jeg plukket med meg fra fabrikkutsalget til Gjestal, har jeg strikket denne halsen av. Det er det fine Tinde-garnet, i en blåfarge jeg synes er veldig flott.

Nå har det kommet meg for øret at dette garnet ikke vasker spesielt godt. At det selv ved håndvask med Milo kan tove en del. Er det flere som har erfaring med vask av dette garnet? (Har ikke våget å vaske min egen enda....)

Perlestrikk

17 kommentarer:

 1. Så fin blåfarge! Er veldig glad i blått! Har aldri prøvd Tindegarnet, men ble nysgjerrig på det nå;) Spennende blogg du har, så jeg la meg likegodt til som følger jeg!
  Ha en fin da :)

  SvarSlett
 2. Flott hals i nydelig farge:) Ingen erfaring her jeg heller, men blir spennende å følge med:)

  Ha en fin torsdag:)

  SvarSlett
 3. nydelig blå farge rett og slett. Og flott hals :) blir spennende og se hvordan det går når du vasker den da ;) ha en flott dag!

  SvarSlett
 4. Krysser fingrene for at det greit å vaske strikkehalsen. Nydelig farge!

  SvarSlett
 5. Har ingen erfaring med det, men der ser rigtigt flot ud.

  SvarSlett
 6. som jeg kommenterte på forrige innlegg - at tinde garn tover lett. Snakka med de på Husfliden, de sa jeg måtte være nøye med at skylle og vaskevann hadde lik temperatur, da ville ikke garnet tove. I tillegg måtte jeg bare klemme ut vannet lett, og tørke flatt.....
  Håper du deler din erfaring om du prøver deg på vask av halsen

  SvarSlett
 7. Kjenner ikke garnet, men det ser nydelig ut!!

  SvarSlett
 8. Den var i hvert fall kjempefin! Håper du slipper å oppleve at den toves, jeg har dessverre ingen erfaringer å komme med!

  SvarSlett
 9. har kjøpt 2 hesper til "lager" har ikke kommet igang med strikkingen ennå.

  SvarSlett
 10. Kjempefin hals, perlestrikk er veldig pent!

  SvarSlett
 11. Herlig blåfarge!
  Jeg vet ikke noe om dette garnet desverre, håper det går bra når du en gang våger deg på vaskinga.

  SvarSlett
 12. Så flott hals!! Perlestrikk (og for så vidt annen strikk ååå) har bare så fin struktur...gjør seg godt på bilde!! Du er jammen mei produktiv...masse flott siden sist jeg var innom!!

  Klem Tine

  SvarSlett
 13. Nydelig hals du har strikket ☺ Det er faktisk noe jeg ikke har tenkt på engang, å strikke, så takk for inspirasjon. Det er det som er så herlig med å ferdes rundt her i "blogglandia", at man får så mye god inspirasjon til alt mulig. Både når det gjelder "hobby", interiør, matoppskrifter og så mye mer. Takk for titten. Klem fra Medusa ♥

  SvarSlett
 14. Kjempefin hals! Har ingen erfaring med dette garnet. Ville nok ikke tatt det i maskinen, i hvert fall. Får håpe det går bra!

  SvarSlett
 15. Nyyydelig hals, i lekker farge ;o) Har strikket tunika til min lille datter på 4,5 år i Tinde. Den har vært i maskinen med Milo et par ganger, og den er like fin, så jeg har ingen dårlig erfaring med maskinvask. MEN det er jo stor forskjell på vaskemaskiner. Ønsker deg en fin helg.

  SvarSlett
 16. Nydeleg farge på ein superfin hals!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...