lørdag 12. februar 2011

Maskemarkører

Smarte maskemarkører?

Under mitt besøk hos fabrikkutsalget til SandesGarn, kom jeg over disse maskemarkørene. De skal kunne brukes på pinner opp til størrelse 4. Jeg har aldri brukt noe annet enn tråd i en annen farge for å markere i arbeidet når jeg strikker, men syntes disse så smarte ut. Er de det, tro?

9 kommentarer:

 1. Prøv! Jeg lurer litt på om krokene kan feste seg fast i alt mulig, men det går ofte bedre enn jeg tror på sånne småtterier. Lurt med forskjellige bokstaver på, det er av og til man vil markere feks start og forskjellig felling.

  SvarSlett
 2. Jeg fikk med mange slike i plastikk da jeg kjøpte et slik sett med utskiftbare akrylpinner som skrues på rundpinnewire. Disse brikkene har lukking slik at ingen krok stikker ut. Jeg har bare aldri hatt bruk for dem ennå...

  SvarSlett
 3. :) De e smarte og helt perfekt! God strikking og god helg! :D

  SvarSlett
 4. Ja det er saa smart naar man skal taelle moenster. Hvis det kun er for raekker forestraekker jeg stadigvaek en god gammeldags farvet traad. God week-end.

  SvarSlett
 5. Disse så virkelig lure ut! Jeg har mange av de som man trer på pinnen og flytter over, og endel av de plast"binders'ene" som man fester i strikketøyet.
  Disse kan man jo bruke på begge vis :-)
  Smart!

  SvarSlett
 6. Kjempefin blogg du har!!! :) Skikkelig inspirerende :) Jeg for min del bruker sikkerhetsnåler.... Gjerne i ulike farger og størrelser :)
  Hilsen Guri

  SvarSlett
 7. Fine de var. sikkert smarte også, men jeg bruker bare tråd jeg også.
  Få høre hvordan det går hvis du prøver de.
  Fiiiin søndag
  Klem Tone

  SvarSlett
 8. De så ikke dumme ut! Jeg har noen i plast, men de ligger (sammen med "alt annet") nedpakket på lageret.. Ellers bruker jeg tråd i samme/annen farge, eller sikkerhetsnåler =)

  SvarSlett
 9. Tror det er en god idé men kontrast tråd funker fint...så lang for meg - kanskje når jeg går i gang med noen store projekter så er det nok nyttig.

  PS - har sett at man kan få noen festelige maskemarkører fra Etsy...

  Ha en god søndagsaften.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...