mandag 12. september 2011

Franske dager

Soltak!

Jeg føler meg privilegert som har fått tilbringe noen dager i varmere strøk. Spontant ble det en svipptur til Provence og til De franske alpene sammen med en god venninne. Pga forsinket fly var bilen vi opprinnelig hadde leid, allerede leid ut. Men vi hadde blitt "upgraded" i følge utleierne, vi skulle få en "convertible". Suverent! He he, joda, det var soltak på bilen og den hadde kun to seter. Og når vi fant ut hvordan vi skulle åpne bakluka på bilen fikk vi også inn begge koffertene i Smart-bilen. Det er altså verdens minste bil, men vi kom oss rundt! Og med åpent soltak ble man attpåtil en smule solbrent på skuldrene :)

Vi har tatt for oss av livets godsaker, fantastisk mat, deilig vin, mye godt ost, godt selskap, vidunderlig vær, svært trivelig vertskap. Jeg har sett Mont Blanc, Alpene er fantastisk i solskinn og under fullmåne, hørt masse deilig fransk jeg ikke skjønner et ord av, sagt "Bon juor", "Bon soar", "Mercy" og "Ev revoir" så ofte og så overbevisende jeg bare kunne i et forsøk på å late som jeg prater språket.

Strikking? Tja, "Jeg synes det er litt lite strikking på deg" sa venninna mi. Joa, men når man passerer 30 grader er det annet som frister mer ;-) Men jeg fikk fullført en vridd hals i løpet av turen, siste felling ble gjort idet vi taxet inn på gaten på Gardermoen søndags kveld. 

Nå må jeg følge med på valgsendingene. Godt valg!

Nam, nam

Det er ikke hver dag klutene mine blir tatt imot med så stor, umiddelbar begeistring :-)
Vårt fantastiske vertskap fikk et sett av tre hjemmestrikka kluter i lavendel.

På tur i nisseskogen

Fantastiske dager i de franske Alper

Temperaturen nærmer seg 30 grader på 800meters høyde

Bedre å rusle tur eller sitte i skyggen, enn å strikke mange masker


5 kommentarer:

 1. Ser såååååå herlig ut.
  Klem Tone

  SvarSlett
 2. Så heldig du er! Sol og varme er bare et fjernt minne fra i fjor:)

  SvarSlett
 3. Ja , du er heldig , sol og varme....

  men det er dig velundt Sirri :-)

  Klem

  SvarSlett
 4. Det hørtes deilig og veldig fristende ut :-) Her øser det ned :-/ Mange fine bilder...og man kan jo ikke alltid strikke (ikke fortell min kjære at jeg sa det altså) ;-)

  Ha det godt - klem Siv

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...