fredag 30. september 2011

Sjal på tvers


Jeg har latt meg inspirere av både Pickles og ikke minst av min gode venninne litlo & kalen.

Her finner du oppskrift på Pickles sitt sidelengs sjal, og jeg så det første gang i disse fargene hos litlo & kalen. Jeg falt pladask og bare MÅTTE lage et slikt til meg selv og.

Sjalet er strikket på pinne 10 og ble ferdig på få kvelder. Skal jeg lage dette en gang til, tror jeg at jeg skal gå ned et lite hakk på størrelsen så det blir litt tettere strikket, og får litt mer hold. Tenker at jeg skal få brukt mine kule hodeskallepinner i størrelse 9 :-)

Sjalet er strikket av et nøste Tjukk Abuelita Merino i fargen Bamse Brakar og et nøste Pickles Organic Cotton, Bulky i fargen sand.

Værvarselet skryter av at det skal bli godt over 20 grader, men det skader ikke å ha et lite sjal i halsen. SÅ varmt er det ikke... :-)

Men det er helg, det er herlig og jeg har masse strikkeprosjekter i gang, enda flere planlagte og det ser ut til at jeg får litt strikketid - gleder!

Ønsker alle riktig god helg, fine strikkedamer! Nå skal jeg ta meg en tur rundt i blogglandia for å hilse på og se på alt der flotte dere har på gang!

9 kommentarer:

 1. det var fint sjal :) fargene var herlige sammen :) ha en flott helg, håper du ikke trenger det sjalet i helgen nei :)

  SvarSlett
 2. Så flott sjal! Likte også fargene, og så ser det så mykt og godt ut!

  SvarSlett
 3. Kjempeflott sjal og ein koseleg blogg du har. Trur ikkje eg har vore innom her før,- har kikka litt nedover sida di. Flotte sitteunderlag du har laga, og takk for oppskrift. Fine klutar i flotte fargar. Ønskjer deg ein fin laurdag.

  SvarSlett
 4. Det var et fint sjal! Ser for meg at det kan bli fint også litt tettere strikket, som du sier :) Strikking her og, vi har så mye tåke/dis at man ser knapt hånda foran seg ute. Herlig innevær ;)

  SvarSlett
 5. Det ser veldig godt ut! Både godt og flott med skjerf :)

  SvarSlett
 6. Så flott det ble, slike sjal er virkelig gode.
  Klem Tone

  SvarSlett
 7. Stilig! Greit å være forberedt på dagene da det ikke lenger er 20 grader ;-)

  Ha det godt - klem Siv

  SvarSlett
 8. Stilig! Moro å bruke forskjellige garntyper i samme skjerf.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...