onsdag 5. oktober 2011

Julegavestrikking og garnfristelser på Kopparbergs Marknad

Garnbod på Kopparbergs Marknad

En del timer de siste dagene har blitt tilbragt i bil, med meg som passasjer. Dette har jeg utnyttet til julegavestrikking, uten at jeg skal gå nærmere inn på hva jeg har strikket, i tilfelle mottaker leser bloggen min :-) 

På lørdag ble det attpåtil tid til et besøk på Kopparbergs Marknad. Niese (6 år) hadde for lengst tenkt ut hva som skulle kjøres. Etter en belgisk vaffel med grädd och jordgubb etterfulgt av en runde i Virvelvinden hadde jeg fått min dose karusell for en dag. *gulp* Karusellene surret ikke så fort rundt da jeg var ung! 

Markedet inneholdt i tillegg til karuseller, boder med mat, krydder, militæreffekter, undertøy, skruer og muttere, bakeutstyr, strømper, festlige t-skjorter, luer og hatter, saueskinn og mye mer, også garn. Jeg talte minst 5 steder hvor det ble solgt garn, strikkepinner, heklenåler, broderisaker. Det var kjekt å se på, men jeg behersket meg. Bortsett fra noen fine bunter bomull (som jeg glemte notere havnet på) og litt garn i rent to-tråds ull, var det mye nylon og akryl så langt jeg kunne se. Den tabben har jeg gått på før (noe som minner meg om en UFO som venter på å bli ferdig), så det klarer jeg styre meg for. Jeg passet nok på å ikke titte for godt etter, i tilfelle det skulle dukke opp en skikkelig godbit jeg bare måtte ha ;-)

Gøy å gå og titte - det var det!

6åringen var svært begeistret og hadde det ikke vært for at tivoliet i skrivende stund sannsynligvis er pakket sammen, så hadde hun nok surret rundt i begeistring enda :-)


Vhiiii...!


En av mange garnboder

En til, en til!

Enda mer (ubestemmelig) garn

Mange mil med julegavestrikk 

2 kommentarer:

  1. Så greit å komme igang med julegavene. Så flink du er.
    Høres ut som dere har hatt en koselig tur.
    Klem Tone

    SvarSlett
  2. Her strikkes det også i smug.. har så lyst å blogge, men da leser helt sikkert mottaker det på bloggen! Lykke til videre med hemmelige prosjekt, hi, hi ;-)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...