mandag 24. oktober 2011

Skredderbyste ønskes

Vil ha....

Jeg har lyst på det som jeg nå har skjønt heter Skredderbyste. De er veldig fine og jeg innbiller meg selv at jeg vil kunne ta enda bedre bilder av ting jeg lager, om jeg har en sånn. Den trenger ikke se ut akkurat som den på bildet (lånt fra Butikkartikler), men av den typen, og gjerne hvit.

Den trenger ikke være splitter ny, og det er fint om jeg kan gi en del mindre enn nypris (ser ut til å ligge mellom 500-900 kroner).

Har du en du skal kvitte deg med? Vet du om noen som skal kvitte seg med en? En butikk som har planer om å oppgradere? Svært takknemlig for tips!

5 kommentarer:

 1. Sånn har jeg sett etter også! De er utrloig fine og praktiske. Jeg har bare funnet skikkelig dyre. De er jo fine bare å henge et sjal over:)

  SvarSlett
 2. Jeg ser også etter en sånn.

  SvarSlett
 3. Har en sånn, skal desverre ikkje kvitte meg med den. Men: min kjøpte æ fra en butikk som skulle legges ned, så hold øynene åpne, så dukker det nok opp en til deg også!

  SvarSlett
 4. Selges ofte på finn.no

  SvarSlett
 5. Så hyggelig at du vil vere med på gi borten min :)
  Sånne byster har eg to av - ein dame og ein barn. Kontakta klesbutikker på kjøpesenter her i Bergen og tilfledigvis skulle Lindex bytte ut sine dukker, så då selde dei to av sine gamle til meg for ein hundrelapp og to. Veldig kjekt å ha!
  Lykke til med jakta.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...