fredag 30. desember 2011

Hals nummer ørten - og Stockholm, her kommer jeg!

Ønsket til jul

Min svigersøster har tidligere fått en av mine vridde halser etter oppskrift av Pickles i bursdagsgave. Hun kunne melde om at halsen hadde blitt så populær i heimen at hun sjeldent fikk ha den i fred da datteren ofte kom henne i forkjøpet.

Kjempehyggelig å høre for en strikker! Det er ikke hver dag det er rift om det man lager :)

Så til jul i år har datteren fått sin egen vridde hals, i lys beige. Til denne er det lagt opp 6 masker ekstra i forhold til den opprinnelige oppskriften, etter ønske.

Dette skal være hals nr 21, tror jeg? Jeg har ikke vist fram alle halsene jeg har laget. Og jeg har faktisk en til i bestilling :) I Epla-butikken min er det forsatt en til salgs, de andre suste ut før jul :)

Nå blir den snart juleferie også for meg etter å ha jobbet gjennom julen. Turen går til Stockholm og jeg har bestemt meg for at det er på tide å arrangere en liten give away på nyåret og skal se etter fin gave i vårt nabolands hovedstad. Gleder meg!

I mellomtiden har jeg selvsagt sjekket Knittmap.com og lokalisert en og annen garnbutikk (uten begeistring fra Kjæresten), men jeg har lovet han at vi skal gjøre MASSE annet enn å gå i garnbutikker altså - kanskje rekker jeg det ikke i det hele tatt, men sånn i tilfelle man skulle slumpe til å være i nærheten er det jo kjekt å vite at det er en liten skattekiste rett rundt hjørnet. Ikke sant?  


Da vil jeg ønske dere en riktig god nyttårshelg! Vi blogges i det nye året som jeg har bestemt kommer til å bli fint, fantastisk og kreativt!

15 kommentarer:

 1. God tur og godt nytt år til dere begge! Jeg er sikker på at du får lurt deg en tur i en garnbutikk:)

  SvarSlett
 2. 21 like halser står det respekt av! :) Men de er SÅ nydelige!

  Ønsker deg goood tu til Stockholm, du skal se du får med deg litt garn ;)

  Fortsatt god romjul :)

  Gleder meg til å følge deg videre i 2012.

  Klem

  SvarSlett
 3. Heldig som skal på tur. Pleier òg lokalisere garn- og stoffbutikkar når eg er på storbyferie. Men som regel så ligg dei ikkje akkurat i hovedgatene, så då blir det ikkje så ofte til at eg treff på dei likevel.

  Imponerande med 21 vridde halsar! Eg strikka fire stk til julegåver i fjor. Og då tenkte eg at eg hadde vore uthaldande med same mønsteret lenge nok... :)

  SvarSlett
 4. Veldig fine halser. God tur og kos deg. Godt Nytt År.

  SvarSlett
 5. Flott hals! I en lang rekke av flotte halser...

  Godt nyttår i morgen, og god velfortjent tur til Stockholm! Gleder meg til å se strikkerelaterte funn her på bloggen etterpå!

  SvarSlett
 6. Flott hals! Ikke rart den får bein å gå på!

  God tur! Kos deg masse

  SvarSlett
 7. God tur til Stockholm, nydelig by!

  SvarSlett
 8. 21 flotte halser er imponerende! God tur til Stockholm, håper du kommer deg innom mange garnbutikker! Godt nytt år! :)

  SvarSlett
 9. Gleder meg til å følge deg også i 2012, og kanskje blir det året da vi møtes :-)

  Riktig godt nyttår - klem Siv

  SvarSlett
 10. Riktig god tur til Stockholm og kos deg masse.
  Skjønner godt at det er rift om disse halsene, de er jo bare herlige.
  Godt nytt år, gleder meg til å følge deg i 2012 også.
  Klem Tone

  SvarSlett
 11. Godt nytt år! Og jeg håper du koste deg i Stockholm.

  SvarSlett
 12. Deilige halser og flotte gode sitteunderlag, Ønsker deg et godt år:-)

  SvarSlett
 13. For en herlig hals (for ikke å si halser). Har kikket meg rundt i bloggen din, og har fått masse inspirasjon. Legger meg til som følger hos deg!!!Super blogg!!!

  SvarSlett
 14. Hei, jeg håper du kan hjelpe meg med et lite spørsmål. Jeg holder på å strikk denne vridde halsen fra Pickles og jeg lurer på om man skal strikke i bakerste "leddet" på kastmasken når jeg strikker den?

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...