søndag 8. januar 2012

Garn og litt annet i nydelige Stockholm


Garnstyling

Jeg synes det passer fint å starte min lille oppsummering av nyttårshelgen i Stockholm med dette utsnittet av en stilig vindusutstilling stylet av bloggeren Charlotte Antser. Jeg syntes det var tøft.

Det er både fordeler og ulemper ved å tilbringe en nyttårshelg i storbyer. Noe av ulempen ligger i at svært mange av de butikkene man kanskje hadde lyst til å besøke, faktisk er stengt gjennom hele eller deler av oppholdet. Fordelen igjen er at man får ned pulsen ganske mange hakk og bare kan gå og tasse rundt og kose seg med de tilbudene som er tilgjengelige på det gitte tidspunkt. Det gjorde vi, og vi er ganske flinke til å hygge oss når vi kan :)

Her er oppsummeringen av helgens garnbutikk;

Sticka - Stengt da jeg spaserte forbi, men så lekkert ut. 
Anntorps väv - Stengt da jeg var der. 
Garndax - Stengt da jeg var der OG under nedleggelse
Yllet - Stengt da jeg var der. Er dette en garnbutikk eller bare en butikk som selger varer av ull? Så mest ut som det siste gjennom vinduet.
Garnverket - Åpent! Fin butikk og et veldig trivelig besøk og strengt tatt den eneste garnbutikken i Stockholm jeg kan gi noen som helst slags vurdering av :) Her kom jeg hjem med en fin fangst, det skal jeg vise fram litt senere.

Lekkert i vinduet hos Sticka

Nedslående hos Garndax

Åpent og lekkert hos Garnverket

Kjæresten glad for en stol og Angry birds på HTCen

Flere fristelser hos Garnverket

Vi hadde en aldeles super helt i Stockholm og var så heldige at nyttårsdagen var skyfri, kald og klar. Jeg tar med noen glimt av andre fine ting.

De aller beste bollene

Nyttårsdag og ikke en sky

Lekre fristelser i Saluhallen, Östermalm

Juledekorasjoner 

Lekre cafeer i Gamla stan, perfekt for lunsj

Lekkert og fristende steinovnsbakeri *sukk*

Svaner på flukt over fjorden

Og så er det nye året godt i gang! Vel møtt, 2012!

4 kommentarer:

 1. Så kjekt at dere har hatt det fint:) Synd med garnbutikkene, men jeg regner med du har funnet noe fint i den ene som var åpen. Gleder meg til å se:)

  SvarSlett
 2. høres og ser ut som en fin og koselig tur.
  Klem Tone

  SvarSlett
 3. Stockholm er en herlig by :-) Så ikke en eneste garnbutikk da jeg var der jeg, men da hadde jeg ikke fått vite om den smarte 'garn-butikk-finne-dingsen' fra deg ;-) Gleder meg til å se hva du har kjøpt deg :-D

  Ha det godt - klem Siv

  SvarSlett
 4. Yllet er en butikk som selger mest klær av ull (men også litt garn og noen strikkepakker med mønster)! Jeg var der i min mors ærend med søster og datter (da 5 mnd). Svenskene er ikke like drevne i ullundertøy som vi nordmenn, så da vi la vår baby på disken og demonstrerte at "vi norskene" hadde tre lag ull på ungen, ble damene mektig imponerte. "Neeei", du vet på svensk. Tror du Siri hadde likt deg der. Litt dyrt, bara... se www.yllet.se Marte

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...