fredag 13. januar 2012

Lykke!Ja, jeg har fått nøstemaskin i julegave!

Eller som duBedåre kommenterte til forrige innlegg; "La meg tippe: Lykke!" Jeg har lenge ønsket meg nøstemaskin og nå kan jeg knapt skjønne hvordan jeg klarte meg uten :) Det er så gøy og nøstene blir så fine! 


Jeg fant et hespetre (aka. garnvinde) under nyttårshelgen i Stockholm - lykken er fullkommen! De hadde den på Garnverket. I tillegg til et rikholdig garnlager og en snill og tålmodig Kjæreste er så da en strikkes hjem komplett? :)

(EDIT: Fra Farmors har jeg fått forklaringen på at dette er en garnvinde og ikke et hestpetre, de to tingene er nemlig ikke det sammen. Tusen takk for oppklaringen, her er nok flere en meg som har vært forvirret på begrepene!)

Da er det bare på hive seg rundt og fortsette lage fine nøster som etter planen skal bli en genser. Vil ikke love når den blir ferdig, men forarbeidet er, om ikke annet, gjort på et øyeblikk!


Ønsker dere en riktig flott start på helgen :)

8 kommentarer:

 1. Har en lignende , fantastisk værktøj for en strikker , ren lykke.


  Love & Peace ,Nina

  SvarSlett
 2. Slik har jeg hatt leeenge, helt uunnværlig, nesten så det blir morsomt å rydde i garnrestene! Men vet du hva, det heter ikke hespetre, det heter garnvinde. Hespetre er et verktør som ser ganske annerledes ut, den sveiver man opp hesper på. Jeg har nettopp lært det selv skjønner du etter å ha levet i den samme villfarelse som deg i over 60 år!
  Ha en strålende helg!

  SvarSlett
 3. Eg har akkurat det same heseptreet (eller garnvinda)! Sånn maskin har eg aldri sett før. Ajaj, det fekk eg lyst på!

  SvarSlett
 4. Fine bilder du har tatt :-)

  Til lykke med nytt redskap - det gjør nøstejobben enklere og raskere, og jammen morsom også!

  Veldig fin blogg du har :-)

  God helg!

  SvarSlett
 5. Garnvinde og nøstemaskn er utrolig fine hjelpemidler for en strikker. Ville ikke vært foruten, nå som jeg har vent meg til det! Kos deg med nøstingen og god helg! :)

  SvarSlett
 6. Jaha! Nå vet jeg hva jeg skal ønske meg til neste jul ;)

  SvarSlett
 7. Du har vunnet premie på min Give away:) Sender du din adresse til min e-post?

  SvarSlett
 8. Det der er pur lykke ja :-)

  Kos deg - klem Siv

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...