søndag 16. november 2014

God bedring-gave


Selv om man vet det går over snart, så er det uansett hyggelig å gi en liten oppmerksomhet til den som venter på å bli bra igjen :-D

Etter at jeg med stor glede fant igjen esken min med nåler, har jeg montert prosjekter med stor iver og glede! Denne Vridde halsen etter oppskrift fra Pickles, her strikket av et nøste Abuelita Tjukk Merio i fargen Lime, er en gjenganger. Strikket på pinne 10 er det raskt og takknemlig å jobbe med, og det blir fint.

Hyggelig å lage, hyggelig å gi bort!

Nå blir det en stille og rolig søndag med mer strikking, varm kaffe og noe lett underholdning på tv i kveld. I like it!

6 kommentarer:

 1. Herlig farge på halsen! De er så fine, de halsene - jeg har ikke strikket det ennå, men har strikket den andre halsen til Pickles som ligner, vintersett-halsen muligens? Ble også veldig fin!

  SvarSlett
 2. Med slike 'god betring'-gåver risikerer du å plutseleg ha ein heil gjeng med 'sjukingar' i nær krets, som treng ei oppmuntring ;)
  Siri

  SvarSlett
 3. Så snill du er! Alltid kjekt å bli husket på med en god-bedring-presang.

  Fortsatt god søndag fra Ingunn

  SvarSlett
 4. Alltid koselig med god bedring-gave! Godt å både gi og få. Det varmer at noen tenker på en, så denne halsen varmer nok på flere vis :)

  SvarSlett
 5. Neimen! Er det ikke halsen jeg fikk etter mandeloperasjonen da? Uventet og veldig hyggelig å få gave der jeg lå og syntes synd på meg selv. Takk igjen :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Javisst! Veldig hyggelig at den falt i smak :-D

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...