søndag 9. november 2014

Julegavestrikking er morsommere enn feber og forkjølelse


Det går over, jeg vet det. Men så utrolig kjedelig når alt man klarer å gjøre er å ligge på sofaen og hodet føles som en bomullsdott, og tankene er like effektive som bomull. Dotter i ørene og en nese som renner og renner. Blæh...

Søndagskveld begynner det lette, jeg forstår hva jeg leser på mønsterarket igjen. Forkjølelsen og feberen er kanskje over for denne gang. Vi sier det er slik, så forsetter jeg på julegaveforberedelsene :-) Er du igang med gavene? Bare husk at det skal være hyggelig, ikke stress :-D

God søndag!


4 kommentarer:

 1. Kjedelig med forkjølelse. Her sover sønnen og mannen- begge syke.... Jeg strikker tøfler som skal bli julegave. God bedring.

  SvarSlett
 2. Håper basseluskene slipper taket i deg nå og at du blir fort frisk! :)

  SvarSlett
 3. Usj, kjedelig å bli så syk! Hadde tre uker i den tilstanden forrige høst, har heldigvis sluppet billigere unna denne høsten! God bedring og kos deg med strikkinga! :)

  SvarSlett
 4. Å være syk er bortkastet tid egentlig. Her strikkes det so bare det...men ikke til jul enda. Er så mye annet som skal være ferdig før jul, så gaver er utsatt litt.... Viktig at det er moro, og ikke stress ja. Men å strikke er stort sett moro.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...