søndag 26. juli 2015

Hobbyrom/gjesterom tar form litt etter litt

Byggesett fra IKEA

Og HVOR er monteringsanvisningen tro....

Tre timer og en kaffepause senere...

Jeg har lovet at hobbyrommet mitt også skal være gjesterom, og sovesofa er herved innkjøpt. Og montert.

IKEA er som LEGO for voksne. Jeg liker LEGO, og jeg liker IKEA. Men IKEA er hakket med slitsomt. Og kanskje en smule dyrere i lengden.

Jeg hadde allerede bestemt meg for hvilken sovesofa jeg ville ha. Fikk bestilt på IKEA og gikk for å betale i kassen. Oppdaget at de hadde glemt å ta med madrassen, så her var det bare å stille seg i kø igjen. Derifra gikk det fint å få det hjem. 5 kolli. Passe tungt, men overkommelig.

Da jeg hadde fått de inn på rommet, begynte åpning av eskene og søket etter monteringsanvisning. IKEA er til tilsynelatende intuitivt, men min erfaring er at om jeg ikke leser monteringsanvisningen nøye nok, så kan du banne på at ett eller annet blir feil.

Pakke 1 ble åpent og ingen monteringsanvisning her. Samme med pakke 2 og pakke 3. Ingenting. Åpnet de to andre også, selv om ikke disse hører med til selve hovedstammen (madrass og trekk) med stadig fravær av monteringsanvisning. Pokker! Nå har de glemt å legge det med! Innmari irriterende! Nå ligger de fleste monteringsanvisningene fra IKEA også på nett som PDF men jeg var ikke så veldig fristet til å lese det fra mobiltelefonen.

Til det slo meg - IKEA pakker alltid fordømt effektivt. Og joda, her var resten av skruene og monteringsanvisningen - gjemt oppe i høyre armlene. Smart...

Heretter gikk det smuuud. En kaffepause var nødvendig underveis, bittelitt hjelp av Kjæresten og tre timer senere var vi i boks. Burde selvsagt ha strøket trekket, slik det sto i monteringsanvisningen, men jeg gadd ikke. Det går seg nok til! Tror du ikke?

Ha en flott søndag!

1 kommentar:

  1. He, he, elsker Ikea, og de er blitt litt bedre til å ha rett ting i eskene! Så fint det ble hos deg!

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...