onsdag 15. juli 2015

Oppstart "Prosjekt hobbyrom"

 
Nå har vi bodd i nytt hus over en uke. Vil på ingen måte påstå at vi har ting under kontroll, men det kommer seg. Litt etter litt :) Og her skal det handel om mitt hobby-/sy-/gjesterom!
 
Rommet er fylt av flytteesker, så alle er satt midt i rommet i en høy stabel. Maling er kjøpt, og lister er tapet. Rommet er 9 kvm (3x3m), har ett vindu og en dør. Jeg skal ha inn en sovesofa til gjester, bord til symaskin og (jeg har hørt på tips) masse hyller!
 
Så her går startskuddet for hobbyrommet! Gøy :-D

5 kommentarer:

 1. Å, så kjekt med eige hobbyrom! Ein vakker dag skal eg også ha meg eit eige rom til alt garnet mitt.
  Gler meg til å sjå framgangen!

  SvarSlett
 2. Lykke til i arbeidet med hobbyrom. Høres deilig ut med et eget rom hvor alt stæsjet kan være, spesielt hvis du bruker symaskin endel så du slipper å pakke opp og ned hver gang du skal bruke den.
  Jeg har mitt stablet i kasser på soverommet, det som er "underveis" og andre nødvendigheter befinner seg lett tilgjengelig rundt sofaen hvor jeg sitter......

  SvarSlett
 3. Tar litt tid å komme seg i orden når man har flyttet, ja. Men så spennende med hobbyrom! Lykke til med å finne ut hvordan du vil ha det der :)

  SvarSlett
 4. Hipp hurra for eget hobbyrom! Håper du deler mer av prosessen når du kommer i orden og finner system for alle tingene dine! :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...