mandag 21. juni 2010

Gourmetkluter!

.

Et stykk gourmetkokk poserer villig
med kluter i matchende farger.

Nøkkelen til suksess ligger i detaljene - og i helheten!
Det var inntrykket jeg sitter igjen med etter Kjæresten og jeg fikk være med på året sommerfest til Gourmetklubben Særimner.

Kort oppsummert fikk vi servert et 10-retters måltid, med tre pauseretter og spiselige lys av sjokolade (!) til kaffen. Se menyen og bilder av rettene.

For en morsom middag dette ble! Jeg er dønn imponert over hva de flinke herrene får til på kjøkkenet. Ikke minst synes jeg det er få ting som er hyggeligere enn å dele et bedre måltid sammen med folk man setter pris på å tilbringe tid med.
Her kan du se hvordan de tilbereder én av sine hvileretter;
.

.
Mitt lille bidrag til vertskapet var å overrekke et par av mine kjempegode kopptuer! For anledningen hadde jeg studert hjemmesiden til gourmetklubben og gjort mitt beste for å treffe på fargene som kokkene ifører seg til disse tilstelningene. Jeg er ganske fornøyd med resultatet :-) Og fortsatt overveldet etter måltidet :-D
.

10 kommentarer:

 1. Wow. Litt av et måltid.
  Synes du traff perfekt med fargene.
  Ha en fortsatt fin dag.
  Klem Tone

  SvarSlett
 2. Det hørtes ut som en god deal for alle parter. Nam!

  SvarSlett
 3. Tusen takk for kjempehyggelig kommentar i bloggen min! :) Jeg skal jammen besøke deg jevnlig også, for her var det masse flott. :)

  Håper du har hatt en fin start å uken!

  SvarSlett
 4. nå har jeg beundret og beundret og synes du lager så masse fint at å linke deg til er et must,håper du ikke har noe i mot det:)

  SvarSlett
 5. Det må jeg si - 10 retter :-) Stilig å se filmen. Det var jo en perfekt gave du ga vertskapet da - og du traff bra med fargene :-D

  Ha ei flott uke og klem fra Siv

  SvarSlett
 6. Skikkelig flotte farger! :)

  SvarSlett
 7. Dette hørtes snadder ut! Så artig at du gav dei gode kopptuer - og så i heilt perfeke fargar :)I dag har eg vore og hamstra stoff og då klarte eg ikkje dy meg - det vart nokre nøster som er tenkt til klutar og ny bolero...

  SvarSlett
 8. Innlegget er editert: Lenke til menyen (med biler!) er lagt til; http://saerimner.net/sommer2010/meny/ Mmmm... nam, nam!

  He he, litlokalen - skjønner hva du mener. Det er så lett å falle for fristelsen. Jeg gjorde det selv i går ;-)

  Daria - kjempehyggelig at du lenker til meg!

  SvarSlett
 9. Hei på deg.

  Åh hørtes ut som dere hadde en fin kveld med masse god mat. ;o)

  Kjempekos du ville være med på min give away.

  Ha en super helg.

  Klem Simone ;o))

  SvarSlett
 10. Hørtes fantastisk ut, veldig imponerende meny til å være laget av "amatører". Vi spiste på en 3-stjerners Michelin-restaurant i ferien - et minne for livet!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...