tirsdag 8. juni 2010

Man tager hva man haver

.
Ikke helt etter oppskriften, men det går!

Det sto dårlig til med settpinner i størrelse 4. Det vil si, jeg har finfine babmuspinner, men akkurat nå fant jeg bare én. Samt to i metall, og en rundpinne i samme størrelse.

Av dette fikk jeg strikket en liten vrangbord på armen til den rosa jakken :-)

Jeg er forresten litt overrasket over at det er så mange flere som er dårlige til å strikke prøvelapper! Jeg trodde det var bare meg som var så sløv med akkurat det. Det er kanskje en liten trøst i felles skjebne? :-)

Ha en fortsatt fin dag, med eller uten like pinner!
.

7 kommentarer:

 1. Ja, det gjelder å improvisere innimellom; det viktigste er at man blir hjulpen;)

  God dag videre og klem;)

  SvarSlett
 2. Nød lærer nøgen kvinde... osv. Godt det ikke var hele armen som skulle strikkes på den måten, men kreativt funnet på det var det! :)

  SvarSlett
 3. He he - bra at du ikke lar deg stoppe så lett da ;-) Jeg fant ingen av pinnene mine jeg heller, helt til jeg rydda litt i kurva mi - kan snart begynne å selge pinner jeg ;-)

  Ha en flott kveld og klem fra Siv

  SvarSlett
 4. Så koselig blogg du har!!! Jeg dumpa innom, og her kan du tru jeg har kosa meg og småhumra :)
  Jeg kommer nok igjen... Har tillatt meg å legge deg til i bloggen min:) Liker du det ikke, må du bare si i fra til meg:)

  SvarSlett
 5. Hei igjen!
  Koselig at du vil følge bloggen min også :)

  SvarSlett
 6. Herlig blogg du har, med humor:)Og ikke minst strikk:) Men eh...prøvelapper..? har aldri strikket en prøvelapp jeg, så du er ikke alene om å være dårlig på det:). Jeg lærte ivertfall noe nytt litt lenger ned her, legge opp på 2 pinner - smart - også så "selvfølgelig" Tillater meg å legge deg til i bloggen min jeg:)

  SvarSlett
 7. Jeg har først nylig begynt å strikke prøvelapper - og kun til voksengensere. Med barneklær er det jo ikke så farlig om de blir litt store (som mine kan bli), de blir jo passelig etter hvert uansett! :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...