onsdag 25. mai 2011

Ikke alt jeg gjør er like smart

Ny strikkebok?

Da denne boken kom i posten tenke jeg vel mest bare "???"

Det startet med at jeg fanget opp et salg hos Bokkilden.no der jeg kom over den fine boken Myk start av Langhelle. Et godt kjøp. Så lot jeg meg forføre av teksten som sa at dersom jeg handlet litt til, slapp jeg porto (oh! penger spart!) og så fant jeg boken der jeg leste tittelen Sy og STRIKK til hunden. Gøy, ny strikkebok, den tar vi!

I fare for å fornærme noen, må jeg vel i det stille innrømme at jeg ikke er et hundemenneske. Jeg liker katter. I min voksne alder har jeg i tillegg utviklet allergi mot begge deler, og beundrer dem alle på avstand. Bortsett fra kattunger. Er jeg så heldig at jeg møter på dem, så koser jeg med dem. Har medisinen klar og klør, nyser og peser som besatt etterpå. Men det er (nesten) verdt det.

Vel, tilbake til hunder, og klær til disse. Jeg har strikket en hundegenser allerede, og må si at jeg er veldig fornøyd med den.

I denne nye boken er det oppskift på skjortekrage, kjole, badekåpe (!!), hettegenser (!) blant annet. Finst det ingen grenser for hva hunden "trenger"? Men her er ikke bare oppskrift på klær, men også hvileposer, hundepose-etui (smart!), diverse seler og trekk, sokker, sammenleggbar vannkopp (lurt!) og mye mer.

Hadde jeg hatt egen hund og hadde fått skikkelig dreisen på symaskina, ville boken sikkert bli brukt litt mer enn jeg tenker jeg kommer til å gjøre nå. Et par strikkede saker fant jeg også. Mulig jeg skal myse litt på disse og kanskje strikke til hunder jeg kjenner :-)


Frøken fjong

Da er det fastslått en gang for alle. Kondomdress er ikke spesielt flatterende,
hverken til de på to eller fire bein.

Dette kurvtrekket er jo søtt da. Men det fordrer at du har sykkel med kurv. Og hund.
Fluffyfin strikkegenser

Robust strikkevest. Tøffing.

11 kommentarer:

 1. HIhihi for en bok! Utrolig hva som finnes av bøker, men sikkert veldig nyttig for folk med hund ;)
  Takk for at du deltar på Give Awayen min! :)
  Ha en fortsatt fin og kreativ uke!

  SvarSlett
 2. Juhuu, her er det bare ¨sette igang, sikkert et marked for dette;)
  Vesten din under her står på mi liste også, den er enkel og grei og flott!
  Ha en toppdag, klem fra meg;)

  SvarSlett
 3. utrolig !! huff, nei.. jeg har ikke sansen for dette .. stakkars hunder som skal dolles opp slik..

  hilsen hundeeier : )

  SvarSlett
 4. Jeg er og et kattemenneske.
  Sku jeg nå ha hund så sku den få være "naturell". Jeg syns bare ikke att klær er for hunder. Om det hade en nyttefunksjon, som de "sokkene" de har på seg når de er med på skitur,ok. Pynte hunder, nei!
  Det er sikkert noen hundeeiere der ute som er helt uenig, markedet er der, det er sikkert ikke bare strikkegale damer som lar seg lokke til og kjøpe denne boken, hi hi.
  Ønsker deg en fortsatt fin uke!
  Pernilla

  SvarSlett
 5. Nå måtte jeg altså le høyt. For et gøy innlegg - og den kondomdressen tar kaka - eller var det hunden. Neste blir vel Spiderman dress til bikkja. Uansett, godt det finnes noe for enhver smak!!!

  SvarSlett
 6. Apropos spidermandrakt... Den så ikke så veldig fornøyd ut den hunden her heller.

  http://www.neatstuffwithlaurajane.com/2011/04/spiderman-speaks-at-career-day.html

  Kan vel ikke være behagelig for de stakkar dyrene å ha på? Jeg har dekken til hestene, men tyllskjørt? Tror ikke det!

  SvarSlett
 7. Fniiiiis! godt du slapp å betale porto på den måten! :)

  SvarSlett
 8. hahahahahaa , morsomt indlæg Siri :-))


  Klem Vilma

  SvarSlett
 9. Morsomt. Er hundeeier og det lengste vi strekker oss når det gjelder pynt er rød sløyfe på 17.mai og julaften. Tror han jeg er gift med hadde gått til streik ved en av disse antrekkene :)

  SvarSlett
 10. Hei!! Dette er vel En nyttig bok hvis du har hund!! Men det skulle ikke forundre meg om du får bestilling på feks. Frakk til en dacks??:-). God helg!! Annek:-)

  SvarSlett
 11. hehe så artig.... trodde ikkje dei ha laget bok til dette. masse praktisk her. nei kondomdressen ser ikkje flattende ut men skulle gjerne ha hatt ein til hunden i vinter.5 min leik i snøen og ho var ubeveglig pågrunn av store snøballer så praktisk kan dei vere. Eg har prøvd fleire men dei har liksom ikkje passet. enten for vide eller for korte, lange bein. skal ikkje vere greit.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...