lørdag 14. mai 2011

Pickles-snop og naturlig skjønnhet

Torsdagens Pickles-fangst

Da har jeg vært og besøkt Pickles på deres åpne lager. Digg å se fargene "live". Jeg var ganske sikker på hva jeg skulle ha, men det var fint å se fargene før jeg bestemte meg helt. Kanskje noen som gjetter hva jeg har begynt på? Her er det Eple, Villrose, Blek pistasj og Sukkerspinn og er det rart man lar seg friste? Ekstra hyggelig var det å besøkte Pickles sammen med Heidi. Jeg ble invitert til middag og i ekte Pickles-ånd ble det servert muffins til kaffen. Snadder! Tusen takk for en veldig trivelig ettermiddag!

Oppdaget at det på framsiden av Epla har blitt laget en ny liste under tittelen Naturlig skjønnhet. Jeg synes det er veldig stas at mine bomullspads får lov til å være med i det fine selskapet!


Og der var det plutselig helg igjen! Håper dere har planer om å gjøre fine ting! Det har vi :-) God helg!

8 kommentarer:

 1. Så herlige farger!
  Jeg tipper du har begynt på en enkel vest. Og så er jeg "bittelitt" misunnelig på de som bor i besøksavstand til Pickles.

  SvarSlett
 2. En tur på et garnlager er alltid så skønt;) og tillykke med dine "naturligheder" rigtig god helg. Her skal jeg hækle glass brikker til sommerbordet.

  SvarSlett
 3. Aah, friske og fine vårfarger :) gratulerer med velfortjent plass på eplasiden!

  SvarSlett
 4. Jeg oppdaget plutselig at de hadde utsalg i Gøteborg gt. Det er parallellgata mi. Hurra! Jeg ble veldig overrasket for å si det sånn.

  Tror også du har begynt på en enkel vest. Det kjøpte nemlig jeg også inn til og er godt i gang. Lykke til!

  SvarSlett
 5. Eg kjøpte også garn, men utan ein einaste plan. Typisk meg:-) Gler meg til å sjå kva du lagar. God helg!

  SvarSlett
 6. Nydelige vårfarger! Jeg bor også i spaseravstand til Pickles, så skal absolutt innom der for å snope litt i løpet av sommeren. Kos deg med de friske fargene dine!

  SvarSlett
 7. Bare det var mig , jeg må planlægge en tur til Oslo på en torsdag... Sukkerspin...den ser flot ud.


  Klem Vilma

  SvarSlett
 8. Skulle gjerne sett garnet "live" eg òg. Held på med ei garnbestilling no og prøver å planlegge kva eg skal lage av alt før eg legg det i handlekurven...

  Ser ut som om du har starta på ny enkel vest. Stemmer det?

  Gratulerer med velfortjent plass på Epla!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...