tirsdag 19. juli 2011

Halsen, hals-2 og hals-3

Trippelhals - f.v. Bamse brakar, Mørk marin og Mørk natur

Mona, halsene er ferdige!

Har strikket to halser i brunt, så du kan velge hvilken av de du vil ha :-D Oppskriften er igjen fra Pickles og de er strikket i deilig Abuelita tjukk merino. Med dette har jeg strikket 13 halser, og jeg har en til på pinnene. Gode sommerprosjekter å holde på med!

Bamse brakar

Mørk marine

Mørk natur

PIF til meg, og PIF til deg!

Mine nye, fine votter - presang i posten!

For en tid tilbake fikk jeg napp hos Rigmor på hennes PIF (Pay It Forward). Da jeg kom hjem fra reise, fikk jeg en superfin gave med disse nydelige vottene. De er så myke og gode og sitter som støpt. Lurer på hvilket garn som er brukt? Og Rigmor, fargen er midt i blinken!

Selv om det forhåpentligvis er en god stund til jeg trenger bruke votter, gleder jeg meg til å ta dem i bruk :-D Tusen takk for kjempefine votter, Rigmor!

Nydelig pakke...

...nydelig strikket.

Nå er det jeg som skal arrangere PIF. Dersom du vil delta, er reglene som følger;

  1. Du skal ha egen blogg, så du kan vise hva du får og hva du sender videre.
  2. Du skal ha et ønske om å glede noen!
  3. Du skal sende gaven innen 365 dager.
De tre første som melder seg ved å kommentere dette innlegget, vil få gave, og de må gjøre det samme når de har mottatt sin gave fra meg. 

Så - hvem er med?

De tre første har meldt seg og de som er med på gaveleken er;

Send meg adressen deres, så dukker det opp en presang i posten innen 365 dager :-D

fredag 1. juli 2011

Prosjekt restegarnjakke, del 5: Min dårligste strikkesamvittighet....

Snertne Siv, du er ikke den eneste som tenker på jakka mi med (u)jevne mellomrom!

For de søte som har fulgt meg en stund, er dette gammelt nytt, hentet frem fra glemselen. For mine kjære, nye følgere kommer her en liten oppdatering.

Opprinnelsen til Prosjekt restegarnjakke ligger i at jeg har en del Alpaca-garn liggende. Jeg fant en fin oppskrift på en jakke jeg ville lage, og satte freidig igang! Fikk utrolig mange positive heiarop og hyggelig oppbacking fra flotte lesere! Så stoppet det helt opp fra min side. Bråstopp. Å strikke lus på pinne 3 ble for kjedelig.

Samtidig har jeg så lyst til å få den ferdig! Spesielt etter at jeg her i vår satt på flyplassen og ventet på å gå ombord, da jeg så en dame som hadde på seg samme type jakke i lyse farger. Samvittigheten brølte meg til; "Bli ferdig med jakka di!!". Du verden så flott jakka hennes var! Men har jeg kommet i gang igjen? Neida....

 Det som er så flaut at jeg neste ikke tør innrømme det, er at jeg per i dag ikke husker hvor jakka er ... *bluss* Erre mulig...  Kanskje jeg skal si at jeg skal spore den opp igjen og gjøre den ferdig til jul? (Uten å spesifisere om det er til jul i år eller neste år...;-)

En del garn...

Fin jakke

Så langt og fortsatt ikke lenger

Tidligere innlegg om Prosjekt restegarnjakke:
Del 1: En idê blir til
Del 2: Kartlegging av ressurser
Del 3: Et luseproblem
Del 4: Dette kommer til å ta laaaang tid....