fredag 1. juni 2012

Innkjøp: Det ble disse

OBH strykejern

Tusen takk for mange gode, fornuftige råd i mitt forrige innlegg! Det er så godt å få innspill!

Jeg oppgraderte strykejernet noe, til en stilig rød OBH Formula 400i. Da jeg spurte selgeren om råd, gikk han (selvsagt?) rett på de dyreste til rundt 1000,- Sikkert kul den dyre altså, men jeg føler at jeg blir fornøyd med denne. Den har litt tyngde. Damp. Er selvrensende. Og ser litt kul ut ;) Ikke at DET har noe å si da! 

Fiskars skreddersaks

Når det kommer til saks, så ble jeg veldig fysen på en KAI som 3prinser tipset om, Shamu har skrevet om den på bloggen sin her. De hadde en KAI hos Stoff og stil, men jeg la ikke merke til om det var samme modell. Den kostet 1000,- der. Jeg feiga ut og endte på en Fiskars skreddersaks til litt over 200,-. Jeg har festet en tøybit i den for å huske at det er saksa til tøy, og Kjæresten har fått streng beskjed om ikke å bruke den på annet enn tøy. Skal prøve å huske det selv og.

Ellers ble det noen småting, et jeansstoff jeg skal sy skjørt av på kurset mitt. Det ligger allerede til vask i maskina for å krympe det FØR jeg skal sy. Jeg fant magnetisk nåleskål, glemte skredderkritt, men har liggende litt som jeg har fått av ei venninne og har også vanlig skolekritt.

Nå gleder jeg meg som en unge til neste kursdag!

Men først skal vi ha en velfortjent helg. Mens jeg sitter og blogger, har Kjæresten dekket på med reker og tilbehør. I Blu-Ray-spilleren står siste Mission Impossible som vi aldri rakk se på kino. Dette blir en fin fredag.

Riktig god helg til dere, damer!

3 kommentarer:

 1. God helg til deg også, Siri! Høres ut som dåke får ein perfekt avslutning på arbeidsuka med reker, tilbeør og film :)
  gleder meg forresten masse til å sjå skjørtet du skal sy!

  SvarSlett
 2. ...får lyst til å lære maskina mi å kjenne ordentlig jeg også, .... vi er ikke helt perlevenner....

  Kommer tid - kommer råd!
  Lykke til med kurset, spennende å følge deg fremover :)

  God helg - klem!

  SvarSlett
 3. Gratulerer med nytt utstyr. Sikkert en bra saks den du har kjøpt. Jeg hadde aldri investert i en saks til 1000 kr som nybegynner. Lurt å unngå å klippe borti knappenåler også (f.eks hvis du har glemt å fjerne alle når du skal sy sømrom mindre). Det har jeg gjort med min splitter nye saks som jeg fikk til jul, den ble brått veldig dårlig - kjipt. God sylyst :-)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...