fredag 29. juni 2012

Vi prøver igjen!

Return to sender

Min ene pif-gave kom i retur da en av mottakerne hadde fått my adresse i mellomtiden. Ikke så rart da når det går så lang tid før jeg fikk somla meg til å sende den. Ny adresse mottatt, og vi gjør et nytt forsøk :)

Folkens, det er straks ferie for min del og i helgen skal jeg ta meg tid til å planlegge feriestrikk! Det blir mange timer bak rattet og en del timer i campingvogn og campinghytte uten de store planen. Da skal det strikkes. Ja, jeg gleder meg!!

9 kommentarer:

 1. Så får den heldige pakke likevel i sommer. =) Så får du ha god ferie, men jeg håper du ikke har tenkt å strikke bak rattet... hehe (jeg forstår at du ikke gjør det da!)
  God tur! Sommerklem!

  SvarSlett
 2. God sommer, god tur og god strikk!

  SvarSlett
 3. God ferie! Gleder meg til å sjå alt du har fått tid til å strikke i løpet av sommaren :)

  SvarSlett
 4. Haha, anbefaler ikke å strikke bak rattet, jeg snakker av erfaring. Men i passasjersetet blir en helt annen sak... :-)
  Ha en riktig fin ferie!

  SvarSlett
 5. He he, jeg lærer av erfaringene til Annepålandet og lar strikketøyet ligge om jeg sitter bak rattet ;)

  SvarSlett
 6. Ooops! Gjett hva jeg kom på nå da?? Skulle vel i grunnen ha sendt fra meg noen gaver jeg også....

  Men i morra drar jeg til Oslo :-) Om du skulle ha tid på onsdagsettermiddagen til et aldri så lite treff, så send meg en mail da :-D

  Ha det godt - klem Siv

  SvarSlett
 7. Gaven kom fint frem ved andre forsøk! =) Veldig kjekt å finne den i postkassa da vi kom hjem fra en liten helgetur =) Takker og bukker, og neier for flott gave!! =)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...