fredag 1. juli 2011

Prosjekt restegarnjakke, del 5: Min dårligste strikkesamvittighet....

Snertne Siv, du er ikke den eneste som tenker på jakka mi med (u)jevne mellomrom!

For de søte som har fulgt meg en stund, er dette gammelt nytt, hentet frem fra glemselen. For mine kjære, nye følgere kommer her en liten oppdatering.

Opprinnelsen til Prosjekt restegarnjakke ligger i at jeg har en del Alpaca-garn liggende. Jeg fant en fin oppskrift på en jakke jeg ville lage, og satte freidig igang! Fikk utrolig mange positive heiarop og hyggelig oppbacking fra flotte lesere! Så stoppet det helt opp fra min side. Bråstopp. Å strikke lus på pinne 3 ble for kjedelig.

Samtidig har jeg så lyst til å få den ferdig! Spesielt etter at jeg her i vår satt på flyplassen og ventet på å gå ombord, da jeg så en dame som hadde på seg samme type jakke i lyse farger. Samvittigheten brølte meg til; "Bli ferdig med jakka di!!". Du verden så flott jakka hennes var! Men har jeg kommet i gang igjen? Neida....

 Det som er så flaut at jeg neste ikke tør innrømme det, er at jeg per i dag ikke husker hvor jakka er ... *bluss* Erre mulig...  Kanskje jeg skal si at jeg skal spore den opp igjen og gjøre den ferdig til jul? (Uten å spesifisere om det er til jul i år eller neste år...;-)

En del garn...

Fin jakke

Så langt og fortsatt ikke lenger

Tidligere innlegg om Prosjekt restegarnjakke:
Del 1: En idê blir til
Del 2: Kartlegging av ressurser
Del 3: Et luseproblem
Del 4: Dette kommer til å ta laaaang tid....

14 kommentarer:

 1. Denne jakken er kjempefin. En sånn kunne jeg godt tenkt meg selv men har ikke så mye alpakka liggende, og noe nytt skal jeg ikke kjøpe nå.
  Jeg får bare si at jeg syns du skal lete den frem, om ikke strikke den ferdig på en gang ta en runde nå og da. Jeg skal heia deg frem.
  Ønsker deg en riktig fin helg!
  Pernilla

  SvarSlett
 2. Ei kjent problemstiling! Men ikke gi deg, den nblir ferdig, ei gang!

  SvarSlett
 3. Lykke til på jakten :) og god helg :))

  SvarSlett
 4. Verre å strikke til ungan.... de vokser ut av prosjektene av og til :-).

  SvarSlett
 5. Vi synes det innimellom er gøy å bruke opp alle restene. Vi blir rett og slett stressa av å ha for mye stoff og garn. Nå syr vi opp alt vi har før vi kjøper nytt. Det er litt som å spise seg ut av fryseren før den skal rimes av. God helg!

  SvarSlett
 6. Se på det som en arbeidsoppgave, og gi deg selv en belønning når et delmål er nådd! Her snakker vi centimeter, f eks 7 cm på ei uke, dvs 1 cm per dag. Heia heia!

  SvarSlett
 7. Klart du får ferdig den fine jakka! Fargene er kjempelekre, så stå på! Jeg hadde et sånt "evighetsprosjekt" en gang som bare lå der og gnagde, inntil jeg lovte meg selv å strikke en runde pr.dag, kun en. Det endte jo selvfølgelig med flere runder pr.dag, så jakka ble ferdig, den.

  SvarSlett
 8. Heia, heia. Hvis lusene er problemet så kan de droppes. Når jeg ser bildet av modellen, så ser det ut som det er et lite hull mønster for meg. Så det er flere muligheter. Den blir fin, så ikke gi opp.

  SvarSlett
 9. Du kan klare det :D Både å finne jakka å få den ferdig, hehe.
  Nydelige farger på den du har strikket, gleder meg til å se den ferdig. .)

  SvarSlett
 10. Den jakka er skikkelig fortrengt med andre ord! :) Plutselig finner du den og da får du kanskje lyst til å strikke den ferdig også. :)

  SvarSlett
 11. Jeg prøvde ikke å gni det inn altså, det er bare det at jeg syns den ser så lekker ut ;-) Kanskje å si at den skal være ferdig til jul (et eller annet år) kan være greit :-)) (Og den ligger nok på det lure stedet du vet...)

  Ha ei knall helg - klem Siv

  SvarSlett
 12. hi hi herlig historie.
  Klem Tone

  SvarSlett
 13. Restegarn vil alltid bli en del av den dårlige samvittigheten! SKal ikke kaste noe garn, men brukes det? Nei-i.

  SvarSlett
 14. Heja, heja!!! Et par cm om dagen som plikt strikk vil nok løsne strikke vegringa på jakka. Men det er jo under forutsetning du finner prosjektet igjen da...... tror vi alle har en lignende historie.. jeg har også en liggende i dvale....høm,

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...