mandag 21. mai 2012

Heftig hotellinteriør

Rød puff. Alle foto: Mamman min

Mamma har vært en tur på Rica Hotell i Narvik, og har fotografert disse utrolig kule strikkedetaljene der. Det eneste jeg vet er at hotellet er ganske splitter nytt.

Puffene ser ut til å være Christien Meindertsma og er griselekre. Lysmansjetten/dekoren og pleddet/sengeteppet har jeg ikke funnet noe sted på googlern. Men hvorfor ikke lage et slikt selv? Fort gjort, men myyye garn og kanskje litt kjedelig å strikke?

Og når jeg ser dette, kommer je på at jeg har et forsøk på en puff liggende i en skuff. Den mangler "kun" montering og stuffing og litt motivasjon og tro på at den blir bra til slutt.

Riktig god start på uka, strikkedamer!

Gul puff


Lysdekor


Sengeteppe

10 kommentarer:

 1. På det hotellet skulle jeg nok ha kunne bodd. Så kule detaljer.
  Ønsker deg en flott dag.
  Klem Tone

  SvarSlett
 2. Så stilig! Jeg har sett noen bilder fra det hotellet, skal være kjempeflott. Disse bildene viser jo noen lekre detaljer også :)

  Ha ei flott ny uke!

  SvarSlett
 3. Har sett bilder fra det hotellet før! Mye kult i strikk der ja! :) Er flere bilder på hvit stil bloggen :)

  SvarSlett
 4. Rica hotel i Narvik åpnet i vinter. Ja, det er lekkert:)

  SvarSlett
 5. Når jeg så bildet ditt, tenkte jeg at DEN var det noe kjent med... Har bilde av samme puffen på min mobil :) (Var i narvik for noen uker siden)

  Herlig interiør de har der!! ♥

  SvarSlett
 6. Så utrolig morsomt! Der hadde jeg likt meg godt;)fikk noen ideer;)

  SvarSlett
 7. De puffene er kuule, har sett lignende se på bloggen min her: http://medusasverden.blogspot.com/2012/01/hell-i-uhell.html om du har lyst :)
  Ha en fin kveld videre.

  SvarSlett
 8. De puffene er kuule, har sett lignende se på bloggen min her: http://medusasverden.blogspot.com/2012/01/hell-i-uhell.html om du har lyst :)
  Ha en fin kveld videre.

  SvarSlett
 9. Oj, så stilig! Ble litt inspirert her jeg...

  SvarSlett
 10. Åå en sånn puff ønsker eg meg!Men har ikke komt så langt at eg har laget en selv.Eller det vil si at eg har ikke tålmådighet til å lage noe sånt hehe :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...