mandag 1. mars 2010

Lilla lue til 4-åring

.

.
Her er en rask liten sak strikket etter oppskrift fra Strikk til nøstebarn. Jeg har brukt lilla alpacagarn fra Drops, og heklet en kant langs lua og forlenget dette til snorer, samt heklet en liten rose.
.
Jeg har laget en utgave av denne luen tidligere, den gangen i dobbelt garn. Begge luene er strikket i størrelse 4 år.
.
Det er en ting jeg lurer på - hvor går grensen mellom baby og barn? Tenker "lable" innleggene mine for å skille plagg for de minste og de litt større småtrollene, men er usikker på hvor grensen går :-) Er alt under 1 år baby, for eksempel?
.

4 kommentarer:

 1. Så herlig lue :) Du e effektiv! Når det gjeld skille mellom baby og barn trur eg trygt du kan sette eitt år som grense for småtroll og litt større sjarmtroll.

  SvarSlett
 2. Haha, sprøtt at jeg skulle lese dette innlegget nå. Jeg sitter akkurat og griller hue mitt på hvor grensen mellom baby og barn går og hva jeg skal skrive på etikettene. Har du kommet fram til noe smart svar? ;) Kjempe fin lue, forresten!

  SvarSlett
 3. He he, Ane, jeg tror det bare smuldret litt bort for med, for jeg ble aldri helt enig med meg selv, mener huske jeg fikk noen innspill på at det ikke er ufornuftig å sette skille på ett år, men husker ikke helt sikkert :-)

  SvarSlett
 4. Nei, er ikke lett det der.. Vi får sette vår egen grense på 1 år da. ;)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...