søndag 9. januar 2011

Det ble visst VM-mansjett fra meg og....

Northug - denne er til deg!

Av en venninne ble jeg gjort oppmerksom på at God Morgen Norge har gått ut og bedt "alle strikkeglade om å finne fram pinnene og hjelpe..." med å strikke blomstermansjetter.

Mansjettene skal pryde bukettene til medaljørene under VM i ski som finner sted her i Oslo 23. februar til 6. mars. Det skal deles ut 123 buketter med mansjetter. Jeg tør nesten tippe at de har fått inn dobbelt så mange mansjetter allerede, og innleveringsfristen er 1. februar?

Videre sier de at dersom de får inn veldig mange flere mansjetter "havner de kanskje i losjen til Kongen". Jeg får et bilde i hodet av en Konge-lose stappfull av knall oransje mansjetter! Men de har vel en plan for det :-)

Garnet er nytt for meg, Vamsegarn fra Rauma som selges på Husfliden blant annet. Jeg er Obos-medlem, og får da 10% rabatt på varer på Husfliden. Kjekt.

Vel, nå er jeg i alle fall med i dugnadsarbeidet - kanskje er jeg så griseheldig at jeg blir trukket ut som vinner av billetter til VM? Det hadde vært stas! Eventuelt kan jeg sitte i sofaen og se VM på tv og rope - "Det er helt sikker den jeg har laget! Hører du, Northug!" *fnis*

Mansjett med mitt "bumerke"

Bilde fra TV2. Bukett med strikket mansjett.

8 kommentarer:

 1. Så fin mansjetten ble! Jeg skal spare oppskriften til evnt mitt vinterbryllupp jeg;) FÅr tru det er Northug som får din da, det hadde vært stas;)

  SvarSlett
 2. Tror de får seg en overraskelse, ja. De har nok kommet godt over 123 stk.

  SvarSlett
 3. Så artig at de vil ha med alle pinneklirrende damer rundt om i landet :-) Flotte mansjetter da!

  Ha det godt - klem Siv

  SvarSlett
 4. Jøss det ble tøft.
  Klem Tone

  SvarSlett
 5. Haha, er det mulig! Ja, det var jo en artig vri da, kreativt funnet på. Og så slipper jo grankonglene å fryse. Syns det ble fint, jeg!

  SvarSlett
 6. *Så fint det var :-) det hadde jeg aldri kommet på selv :-)

  SvarSlett
 7. Hahaha, så komisk og kult! Korleis har dei kome på dette? Mansjetten blei superfin, og eg digga at han skulle vera oransje. Men eg lurar eigentleg aller mest på kva Northug kjem til å gjera med mansjetten sin når blomen har visna. Håpar han heng han opp saman med medaljane og pokalane:-)

  SvarSlett
 8. Stilig! Håper du vinner gavekort blant alle innsendte bidrag! Det oransje blir skikkelig fin til mandariner og kongler. Ha en fin og kreativ uke, klem

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...