fredag 19. februar 2010

Back to the 80´s

.
Jeg begynner å leke med tanken om å strikke en kjole og gjorde i den sammenhengen et søk på Garnstudio. Oppskriftene ser til en viss grad ut til å være sorterte etter årstall de er publiserte, for på en av de siste sidene dukker disse flotte kreasjonene opp;
.
.

.

.
.
Jeg tipper det ikke er veldig mange av oss som strikker "flaggermusermer" eller lager plagg tilpasset skulderputer i dag?
.
Misforstå meg rett! Jeg er veldig glad i 80-tallet, men vi trenger ikke ta med oss ALT videre. Jeg rødmer når jeg tenker på en genser jeg fikk strikket i blå mohair med bokstavene "TOPP" på brystet (etter oppskrift fra ungdomsbladet med samme navn). Den hadde til og med rosa hette, og jeg mener huske at jeg måtte gre den opp fra tid til annen for å få den "fluffy" nok.... Den gangen syntes jeg det var så utrolig stilig! Jeg ser heller ikke bort ifra at jeg kan ha syntes enkelte av kreasjonene over, var vanvittig tøffe.
.
Når det gjelder kjolen - jeg tror jeg leter videre etter andre oppskrifter.
..

2 kommentarer:

  1. Hahahaha - takk for et festlig gjensyn!

    SvarSlett
  2. Hei du :) Så gøy å lese dette :) Det garnet du snakker om er nok børstet ull. Det het Brush og det skulle du børste opp så det var skikkelig pusete. Jeg har klart å få tak i dette og noen bunter nok til å strikke meg en 80 talls genser :) Har også Brush oppskriften ennå og :) Da snakker vi eller :) Så, lenge leve the 80`s :)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...