onsdag 3. februar 2010

Studiedag: Hakking og pjoning

.
I dag har ei venninne og jeg tilbragt et par lærerike timer med Solvor Hofsli. Hun har lagen en dvd om hakking og pjoning som vi studerte nøye.
.
Jeg lærte grunnprinsippet om hakking på et øyeblikk, og fikk til en liten prøvelapp. Min venninne kunne dette allerede og avanserte raskt til å pjone rundt, i forskjellige mønster. Imponerende! Det er kjekt å bruke film til å lære nye teknikker, jeg er stor tilhenger av det og bruker også Youtube flittig når jeg står fast.
.
Så nå skal jeg pønske på hva jeg skal lage med min nyervervede kunnskap. Jeg forstår det slik at mulighetene er enorme :-)
.

.

2 kommentarer:

  1. Jeg fikk hakkenåler og instruksjonshefte av en venninne i fjor, men har ikke kommet så langt som til å bruke det ennå. Tror jeg må be henne om en studiekveld. Hun har hakket tofargede pulsvarmere i alpakkagarn som er kjempelekre - håper hun vil lære det fra seg...

    SvarSlett
  2. Åja, det må du be henne om å lære deg :-) I videoen ble det vist en teknikk der det var hakket (eller pjonet?) dobbelt. Det var et par votter med én type garn på utsider og en annen type på innsiden. Utrolig lekkert!

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...