torsdag 25. februar 2010

Nå rakner det gitt!

.
Ikke strikketøyet altså, men forsettet mitt rakna....
.
Jeg SKULLE ikke kjøpe mer garn før jeg hadde fullført så mange prosjekter som mulig i løpet av februar. Det vil si - jeg kunne kjøpe nytt, dersom det var for å fullføre et allerede påbegynt prosjekt. Og det var det som utløste det hele.
.
.
Under kampen der de norske curling-gutta knuste Storbritania, satt jeg nemlig og strikket på en liten rosa babyjakke. Og jeg manglet sikkert bare en eneste liten meter med garn for å fullføre prosjektet. Det er så ubeskrivelig irriterende! Så her måtte jeg kjøpe et nytt nøste for å bli ferdig.
.

.
Da jeg først sto i butikken tok jeg med meg fem nøster av det nydelige orange garnet alpaca fra Drops. Jeg har ikke bestemt meg for hva jeg skal med det enda, men jeg digger fargen no så uhemmet, så noe skal jeg nok finne på.
.
Med det fikk jeg handlet for akkurat over 200 kroner, og da får jeg et stempel i rabatt-kortet mitt. (Lettlurt? Javel :-)
.

.
Som om at denne glippen med ukontrolert garnkjøp ikke var nok, har jeg begynt på en liten jakke til etter å ha snoket meg gjennom garneskene mine og funnet noen fargekombinasjoner i grønt jeg likte godt.
.
Og dermed var jeg igang med nye prosjekter nesten før jeg visste ordet av det. Jaja, sånn kan det gå!
.

3 kommentarer:

  1. Så herlig som de grønnfargene var, skjønner jeg godt at du startet på et nytt prosjekt! Og det oransje garnet måtte jo bare kjøpes:)

    SvarSlett
  2. Jeg synes du har vært flink uansett! Herlig farge på alpakkagarnet du kjøpte - og den grønne jakken så utrolig fin ut!

    SvarSlett
  3. Gjett om jeg kjenner meg igjen! Jeg bodde 5 km fra Rauma Ullvarefabrikk i 12 år, og det har satt store spor i garnhaugen. Den har ikke minket i det hele tatt, selv om det snart er 3 år siden jeg flyttet derfra... =)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...