torsdag 24. mars 2011

Soool! Vridd hals i bruk. Og blomstrende Trollhassel :-)

Sol og ny strikkahals :-)

Man blir full av entusiasme, glede og energi på slike soldager! Og hva er vel bedre enn å få tilbragt dagen sammen med en venninne, og en tur langs bryggekanten med Kjæresten. Fantastisk!

Før turen gikk til byen, ble turen lagt til Botanisk hage der Trollhasselen nå står i blomst. Jeg hadde studert kartet først og var sånn omtrentlig stilt inn på hvor jeg fant busken. Det var noe strabasiøst å komme fram med barnevogn, men vi nådde målet. Det er verdt å kjempe seg fram til slike små skatter.

Min gode venninne stilte opp som modell, og jeg fikk fotografert fine bilder i sola av henne med sin nye, vridde Pickles-hals. Veldig kjekt å se strikkeprodukter falle i smak, mottakeren blir glad, og kler den godt!

Tusen takk for mange fine kommentarer på mitt forrige innlegg og en rekke gode innspill på hva jeg kan bruke garnet til! Men før jeg kommer så langt, har jeg letet fram noe av garnet jeg kjøpe i Roma i desember. Er spent på om jeg har nok garn. Dette kommer jeg tilbake til!

Trollhasselen blomstrer!

Nytt Roma-prosjekt i veska

5 kommentarer:

 1. Herlige vårbilder::)) Savner Oslo når jeg ser de bildene der. Vi bodde i Oslo i 10 år før vi flyttet hjem igjen. Nå må jeg snart prøve meg på den halsen jeg og ser utrolig herlig ut!!

  Goe kvelden til deg:)

  SvarSlett
 2. Botanisk hage er ei perle. Syns det er heilt utruleg at eg klarte å bu i Oslo i 8 år utan å koma meg dit. Takk for fine vårbilder.

  SvarSlett
 3. Herlige vårbilder!
  Trollhassel i blomst er verd å lete etter :)
  Den vridde halsen ser så utrolig god ut, og venninnen din kledde den godt.

  SvarSlett
 4. Så fine vårbilder! Lykke til med all slags strikking!
  =)Misemor

  SvarSlett
 5. Nydelige vårbilder! Her laver sneen ned, tett i tett i tett - jeg koser meg, for jeg eeelsker vinteren :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...