mandag 21. mars 2011

Vridd hals nr. 6 og 7

Herlig farge, Bjørnen sover

Fargen er mørk marine

To venninner av meg får nå hver sin vridde hals strikket på oppdrag, etter farger de selv har valgt.

Har jeg talt riktig, så er dette den 6. og 7. vridde halsen jeg har strikket mer eller mindre etter oppskrift fra Pickles. Denne gangen har jeg faktisk fulgt oppskriften til punkt og prikke. Tidligere har jeg hatt min egen lille vri på den, og begge deler blir veldig fint.

Det er også denne gangen det utrolig deilige garnet Abuelita som er brukt. Fargene heter Mørk marine og Bjørnen sover. Nytt fra tidligere, er at jeg har gått til innkjøp av en liten rundpinne i tre som er så utrolig mye mer behagelig å strikke med enn den jeg har brukt før (metall). Har du ikke prøvd trepinner før, så anbefaler jeg dere virkelig å gi det en sjanse.

Da gjennstår det å overrekke halsene til sine respektive nye eiere. Jeg skal høre om du har lyst til være modeller for meg, men jeg lover jeg ikke skal bli en sånn som "ja, men før du får denne så må jeg få lov til å ta bilde av deg og ha det i bloggen min"-person ;-) Er det noen som ikke vil bli tatt bilde av, så risikerer jeg vel til slutt at ingen vil bestille mer strikk av meg, og det vil jeg ikke ha noe av! :-D

Er det forresten flere som trenger en vridd hals før vinteren slipper helt taket? Jeg tar gjerne et nytt prosjekt på pinnene!

8 kommentarer:

 1. Så effektiv du er da :-) Du får vel ta det som en bonus om mottakerne vil være modell for deg da sjø ;-) Skal til Oslo i helga også, og da skal jeg se om jeg rekker innom i alle fall garnbutikken du anbefalte på Oslo City :-D

  Ha en fin dag - klem Siv

  SvarSlett
 2. Ja, de har mange flotte oppskrifter og deilig garn på pickles. Er også helt forelsket i Abuelitagarnet.
  Ha en fin kveld.
  Klem fra Eva :-)

  SvarSlett
 3. De så god og varm ut:-) heldige de er som har en slik super venninne som strikker på bestilling:-)

  SvarSlett
 4. Ja, halsen jeg har strikket er mye brukt allerede. Jeg er veldig spennt på hvordan dette garnet er etter noen vasker, håper ikke det tover ihop seg for mye, da tenker jeg mest på vaffel luen, vill ju gjerne at det fine mønstret skal bestå. Har du noen erfaring med dette?
  Så grei du er som strikker til veninnene dine, skal tru de blir fornøyde ja.
  Ønsker deg en fortsatt fin kveld!
  Pernilla

  SvarSlett
 5. Heldige mottakere! Disse er så fine! :)

  SvarSlett
 6. Kjempefine halser og kjempefine farger!
  =) Misemor

  SvarSlett
 7. Nydelige halser i herlige farger.
  Klem Tone

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...