mandag 11. januar 2010

Fornøyd med fine fletter!

.
Dette prosjektet var kanskje en smule mer ambisiøst enn jeg først hadde sett for meg. Tror jeg. Eller kanskje ikke. Har ikke strikket fletter før, så vidt jeg kan huske.
.
Strømpene er strikket av Karisma, i en blåfarge jeg falt for umiddelbart. Størrelse 39 så jeg kan bruke dem selv :-) Det kommer veldig godt med nå når det er 20 minus ute og vanskelig å få det varmt nok også innendørs.Jeg er forresten i gang med ett nytt sett strømper i et annet garn allerede. Tar det litt i etapper, for spesielt borden oppe tar utrolig lang tid å strikke etter min smak. Og nå føler jeg at jeg begynner få skikkelig godt tak på flettene, så det blir lettere å se hvor i mønsterdiagrammet jeg er.

6 kommentarer:

 1. Nyyyydelige strømper!! =)

  SvarSlett
 2. Støtter mono... Disse var skikkelig herlige. Heilt fantastisk flotte :) Kor flink du e!!!

  SvarSlett
 3. Tusen takk mono og litlokalen for hyggelige ord!! Jeg er spent på om det nye paret blir like fine, til tross for at jeg bruker et helt annet garn. Tiden vil vise - det går litt treigt med akkurat det prosjektet om dagen :-)

  SvarSlett
 4. Hej Siri. Strömpene är helt topp. Du är kjempeflink til å strikke. Jo da, her er det også kalldt. vi har hatt noen dager med 30 minus. 15 grader inne. Fysj. Håper dere har det bra. Gi Lars en klem fra meg. Ha det godt. klem fra svigermor, anne - christin.

  SvarSlett
 5. Imponerende! Du er jo en racer på mønster, fletter, alle mulige teknikker! Jeg ante ikke at du var så flink til å strikke :) Selv sliter jeg med votter, sokker og annet som man må lage to av - synes det er så kjedelig å strikke nummer to ...

  SvarSlett
 6. Takk for fine ord! Jeg rødmer :-)

  Skal jeg være litt selvkritisk til mitt eget innlegg her, så ser jeg at jeg har unnlatt å nevne hvor mange ganger jeg strikket feil i mønsteret... Og pirkete som jeg er, ble det selvsagt rekket opp og strikket på nytt.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...