mandag 17. mai 2010

17.-maibolero og gåsehud

.
Aller først; Gratulerer med dagen! Håper dere har hatt en like fin dag som meg!


Det har vært kjølig med en makstemperatur på 15 grader og jeg er veldig glad for at boleroen ble ferdig til i dag.


Det var ikke så lite arbeid igjen som jeg først trodde. Da jeg prøvde den på, oppdaget jeg at jeg hadde strikket for mye, og det så ut til at jeg hadde fått verdens største "love handles". Jeg trenger ikke ullplagg til å forstørre de som kanskje muligens allerede er der fra før *kremt* - så jeg satte meg ned og rakk opp til sammen rundt ti centimeter tilsammen, felte av og sydde sammen igjen.


Oppskriften har jeg funnet på Pickles, og den er til en størrelse Small. I et av kommentarfeltene fant jeg tips om å legge opp 39 masker (ikke 35) for å få en liten størrelse Large. Som lest, så gjort.

I ettertid ser jeg at Pickle selger oppskrifter i størrelse M, L og XL. Det kunne muligens ha spart meg for noe arbeid. Men det gikk jo greitt likevel!

Etter en hyggelig, men småkjølig dag, med de obligatoriske elementene wienerpølse, brus og is, toppet med russetog og koselig samvær med familie, har jeg vendt hjem til min egen stue. Kjæresten og jeg  får tilbake varmen i kroppen med hver vår kopp med varm kakao, og kan konstatere at gåsehuden endelig har lagt seg.
.

10 kommentarer:

 1. Den ble kjempeflott når den ble ferdig da.
  Gratulerer med vel overstått 17. mai.
  Ønsker deg en flott dag.
  Klem Tone

  SvarSlett
 2. Bolero er nok et veldig smart plagg å ha i reserve til 17. mai - den var veldig fin til kjolen din. I nord hadde vi det rekordvarmt, herlig!
  (jeg har forresten slitt litt med å få lagt inn kommentar hos deg i det siste, men det ser ut som det har ordnet seg nå)

  SvarSlett
 3. Kjempefin bolero og kjempefin kjole! Fekk lyst til å strikka boleroen - det er eit fantastisk klesplagg å bruka når ein er høgggravid, har eg oppdaga. God 18. mai!

  SvarSlett
 4. Kjempefin bolero! Den passet sååå bra til den røde kjolen din=)

  SvarSlett
 5. Tusen takk for fine kommentarer! Ragnhild, kan love at den er skikkelig god, varm og myk - tipper den er perfekt til høygravid mage på litt småkjølie sommerkvelder :-)

  SvarSlett
 6. Kjempefin bolero.
  Veloverstått 17. mai.
  Ha en fin uke.

  SvarSlett
 7. Så utrolig flott den vart! Og så lekker til den nydelige kjolen din :)
  Bolero er herlege plagg og du inspirere til å lage vaksenutgåva av denne som eg foreløpig berre har strikka barneutgåva av... Må bare få sydd den samen, men akkurat for øyeblikket tar ting tid ;)

  SvarSlett
 8. Boleroen ble kjempeflott, og den passa så godt til kjolen din :-) Kjedelig at du hadde strikka for langt da....

  Ha en fin kveld og klem fra Siv

  SvarSlett
 9. kjæmpe søt Bolero- og den va super til kjolen.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...