mandag 3. mai 2010

Mitt første besøk i en italiensk garnbutikk

.
Da jeg var i Roma sist høst, kom jeg over en garnbutikk bokstavlig talt et par kvartal bortenfor der jeg pleier bo. Den gangen og også neste gang, hadde jeg ikke anledning til å stikke innom. Men på fredag fikk jeg endelig sjansen. Kjæresten ble plassert på nærmeste isbar og selv jogget jeg de få kvartalene til butikken.
.


Hjelpsomme som italienere alltid er, ble jeg møtt av en smilende dame som snakket i vei på sitt morsmål, hvorpå jeg pinlig nok må beklage at "Io parlo non italiano", og er det ok om jeg bare ser selv? Det var det selvsagt. Et rask overblikk sa meg at dette måtte være den italienske utgaven av Bogerud. Hverken hipt eller kult, men med et rikholdig utvalg av garn, og også strømper, undertøy og andre nyttige ting.

Mønsterprøver på garn.

Made in Italy.

Sol ute, garn inne....

Dagens fangst.

Dagens utbytte ble et lite, assortert utvalg av bomullsgarn. Det kan bli fint som effektgarn, og jeg skal nok helt sikkert finne noe å bruke det til. Og alt garnet er Made in Italy :-)
.

8 kommentarer:

 1. Da blir det flere kopptuer antar jeg? :) Må være morsomt å kikke i en helt annerledes garnbutikk - jeg vet utrolig lite om italiensk garn.

  SvarSlett
 2. Hei. Takk for koselig kommentar på bloggen :o) Jeg elsker Italia!! Men har faktisk ikke vært i Roma. Det høres ut som en fantastisk plass! :o) Så herlig du er da, som har vært der hele 10 ganger!! Ha en fin dag!

  SvarSlett
 3. Hei
  Takker for koselig kommentar på bloggen.
  Italiensk garn hørtes jo spennende ut..
  Skal til Roma på ferie en uke i sommer og gleder meg veldig

  Ha en fin mandag

  SvarSlett
 4. Spennende med håndarbeidsbutikker i det store utland. Så masse fint du har strikket! :)
  Har sett meg sjuk på den nydelige symaskina du har. Åhh, så misunnelig jeg er nå :)

  SvarSlett
 5. Sikker veldig spennende å begi seg inn i helt ny garnbutikk. Garnet du har fått med deg ser jo lekkert ut, spennende å se hva du tryller frem av det ;o) Ha en fin uke.

  SvarSlett
 6. oi oi oi, så spennende.
  En annerledes garnbutikk.
  å Roma...
  Jeg vil også....
  Ha en flott dag, kos deg masse.
  Klem Tone

  SvarSlett
 7. Så fin fangst du har fått med deg heim frå Roma :) Blir spennande å følge med på kva du tryller fram av disse lekre nøstene.

  SvarSlett
 8. Så artig! Strikkeprøver bør det være mer av; jeg har ikke sett det i Norge.
  Skal bli gøy å se hva du får ut av disse nøstene.. :-)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...