onsdag 12. mai 2010

"Den lille sorte"

.
Denne vesken ble strikket på bestilling til en venninne. Dessverre ble den omtrent halvparten av den størrelsen den skulle bli, da jeg tovet den aaaalt for mye.... Shit happens.

Den lille sorte i lav aftensol.

Så har den ligget i en skuff i uker. Uker har blitt til måneder. Og jeg har spekulert på hva jeg skulle gjøre med den. I utgangspunktet var bestillingen "noe med blomster på i ulike farger".

Denne lille, nye vesken trengte et annet dekor. Jeg synes den lille sorte ikke skal ha noe særlig tilbehør. Og tilbehøret skal helst være pent, men diskret. Så løsningen ble et lite sølvhjerte jeg har funnet på Panduro.

Sølvhjertet sys enkelt på med et par sting i hvert hjørne.

Vips - så har jeg en stilig, pen veske som kan brukes "til en hver anledning" med plass til nøkler, mobiltelefon og den rød lebestiften:-)

Til denne har jeg brukt 8 nøster Eskimo og en flaske balsam. Jeg fikk tips fra en venninne om at balsam kunne brukes for å rette opp plagg som hadde tovet seg for mye. Optimistisk kjøpte jeg en flaske billig balsam og tynte hele flasken i en dyvåt, stakkars veske. Jeg reiv og sleit som en helt, men var ikke i stand til å forstørre den mye. Jeg tviler absolutt ikke på at det er et godt tips, men det er tydeligvis "a point of no return". Er det tovet for mye, så er det tovet for mye.


Flaks at det nå er 30% rabatt på blant annet Eskimo så jeg kan kjøpe nytt garn og starte på ny veske til min venninne :-)
.

6 kommentarer:

 1. Veska ble jo flott, og det som er tovet godt får også litt stødighet. Kjempefint med hjertet på! Jeg tover stort sett bare av Fritidsgarn og Cortina, men strikker for øyeblikket en vest av Eskimo. Godt garn, men udrøyt;)
  ha ei flott helg og klem;)

  SvarSlett
 2. Veska ble jo skikkelig stilig sånn som den ble da - alltid kjekt med den lille sorte ;-) Og sølvhjertet ble prikken over i'en :-D

  Riktig god helg til deg og klem fra Siv

  SvarSlett
 3. Hei!
  Nydelig veske du har laget! :)

  Så koselig at du vil være med i give awayen inne hos meg!
  Klem

  SvarSlett
 4. Den ble fin med diskret pynt på! Har fått med meg at det er salg på Drops-garn, litt skummelt siden jeg har flere garnbutikker tilgjengelig akkurat nå...

  SvarSlett
 5. Som du siger så sker det at vi får skruet for meget op for filtningen.....:-)
  Speciellt hvis det er med et garn man ikke kender..men jeg elsker det at filte- det er sjovt.tasken blev jo fin, selv om jeg sagtens kan se at den ville være endnu mere favorit hvis den var større. du får lage en ny...

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...